Skriv ut

Skapa PDF

Gräddvägen 13, Ersboda

umeå

Trivsam kontorslokal med bra läge på Ersboda.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 65 - 65 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljus och trivsam kontorlokal på våning två. Kontoret inrymmer idag ett trevligt personalutrymme med enklare köksdel och gott om sittplatser, två rymliga kontorsrum varav ett kan avdelas i två rum. WC med handfat. Eventuellt kan garagefack ca 89 kvm och med högport hyras tillsammans med lokalen. För ytterligare information kontakta affärsansvarig Niklas Bradner.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Öppet planerat kontor, idag inrett med personalutrymmen, WC samt två kontor som med enkla medel kan avdelas till tre kontor.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 65 65

Omgivning

Omgivning/natur

Stora Birk ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Porsche center, Stora Coop och XXL sport.

Närservice

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Gräddvägen 13
Sökhjälp