Skriv ut

Skapa PDF

Adelgatan 2, Centrum

malmö

Var med och påverka utformningen av denna fina sekelskifteslokal. Här tänker vi låta gammal charm möta modern teknik.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 199 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Var med och forma denna vackra lokal om 199 kvm. Lokalen är belägen på tredje våningen i en tidstypisk sekelskiftesfastighet med detaljer såsom generös takhöjd, stuckaturer mm. Den skiss vi presenterar här möjliggör 12 arbetsplatser, två mötesrum samt ett fint pentry med lounge. Självklart finns finns det andra lösningar om inte detta passar er verksamhet. Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta endast ett stenkast till Malmö Centralstation. För er som har bilburen personal finns det tre olika parkeringshus i direkt närhet. För en virtuell visning av olika lokaler i fastigheten följ länken: https://youtu.be/3kDWgeIoa78.

Utförande

Våningsplan

3

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 199

Omgivning

Närservice

Det centrala läget gör att man har all tänkbar service i närheten. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger precis utanför porten. Självklart finns här också bank, frisörer, shopping och gym i närheten.

Kommunikationer

Malmö Centralstation ligger endast ett par minuters promenad från denna vackra sekeskiftesfastighet. För den bilburne finns det parkeringshus i området.

Dokument

Virtuell visning av lokaler i fastigheten

Adelgatan 2
Sökhjälp