Skriv ut

Skapa PDF

Drottninggatan 18, Centrum

gävle

Butikslokal vid Stortorget.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 262 - 262 m²
Karta

Information

Beskrivning

Butikslokal om ca 260 m2 i händelsernas centrum vid stortorget i Gävle. Ta chansen att utveckla din verksamhet där det händer. I fastigheten finns en mix av butiker, restauranger samt kontor.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 262 262

Omgivning

Omgivning/natur

Gävle är en expansiv handelsstad med en stabil, positiv befolkningstillväxt och goda kommunikationer. Staden har ett attraktivt, geografiskt läge med närhet till Arlanda och Stockholm. Här möts också två Europavägar (E4 och E16), tre järnvägar och sjöfarten med Gävle Hamn - hjärtat för import och export på ostkusten. I Gävle finns ett brett och intressant näringsliv med ca 7000 företag i olika storlekar och inom alla branscher. Gävle centrum är en levande mötesplats med shoppinggator, affärsgallerior, e

Närservice

Fastigheten är centralt belägen intill Stortorget som är en populär och naturlig knutpunkt i Gävle. Här hittar du torghandel, uteserveringar, vattenkonst, evenemang m.m. Området runt torget präglas av hög puls och folkliv. Det är också A-läge för handel och här finner du bland annat de flesta kedjebutikerna och stans gallerior. Livsmedelsaffär, bank, apotek och lunchrestauranger finns runt hörnet. Gym finns i huset och fastigheten har Friskis & Svettis som närmaste granne.

Kommunikationer

4 minuters gångavstånd till centralstationen, 1 minut till rådhuset där de flesta lokalbussar stannar. 5 minuters promenad till stadsparken Boulognerskogen. Avstånd till flyg ca 14 mil. Gävle - Arlanda tar 60 min med X2000.

Övrig information

Övrigt

.

Drottninggatan 18
Sökhjälp