Skriv ut

Skapa PDF

Termikgatan 9, Örebro

örebro

Ta chansen att hyra den sista lokalen på Termikgatan 9.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 90 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ta chansen att hyra den sista lokalen på Termikgatan 9. Lokalen är trevligt belägen vid torget och har en egen entré med stort skyltfönster. Etablera er butiks- eller kontorsverksamhet i en markplanslokal i en nybyggd fastighet i Örebro.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Lokalen kommer att ha en öppen planlösning med egen entré att utgå ifrån.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 90

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i det nya området Södra Ladugårdsängen, endast ca 2 km till centrala Örebro. Här finns flera natur- och parkområden men samtidigt närservice runt hörnet. Denna stadsdel har en grön och aktiv prägel där planen är att cyklister och gåendes villkor prioriteras. Flödet av cyklister, gående sammantaget med bilister på gatorna används för att skapa underlag för handel och andra kreativa verksamheter.

Närservice

Snett över gatan ligger en stor Coop-butik samt Friskis och Svettis. I området finns även flera restauranger och en bensinstation. Här finns många idrottsanläggningar så som en 18-håls golfbana, tennis- och badmintonhall, ridanläggning och äventyrsbadet Gustavsvik. Ett stenkast från fastigheten ligger dessutom Gustavsviks Stugby & Camping. Till Örebros centrum är det ca 2 km, där finns all tänkbar service.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen nära både busshållplats Hjortsbergstorpsvägen och Backahallen, som trafikeras av busslinje 5.

Övrig information

Övrigt

Kvarteret Segelflygaren som fastigheten heter har fått sitt namn då platsen tidigare inrymde Örebros första flygplats. Flygplatsen är nedlagd sedan lång tid tillbaka, men platsens historia lever vidare genom gatunamn som Pilotgatan, Termikgatan och Kabingatan.

Termikgatan 9
Sökhjälp