Örebro | Örebro

Favorit Dela

Termikgatan 9

Ta chansen att hyra den sista lokalen på Termikgatan 9.

Beskrivning

Ta chansen att hyra den sista lokalen på Termikgatan 9. Lokalen är trevligt belägen vid torget och har en egen entré med stort skyltfönster. Etablera er butiks- eller kontorsverksamhet i en markplanslokal i en nybyggd fastighet i Örebro.
  • Total yta

    90 m2


Utförande

Planlösning:

Lokalen kommer att ha en öppen planlösning med egen entré att utgå ifrån.


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i det nya området Södra Ladugårdsängen, endast ca 2 km till centrala Örebro. Här finns flera natur- och parkområden men samtidigt närservice runt hörnet. Denna stadsdel har en grön och aktiv prägel där planen är att cyklister och gåendes villkor prioriteras. Flödet av cyklister, gående sammantaget med bilister på gatorna används för att skapa underlag för handel och andra kreativa verksamheter.

Närservice:

Snett över gatan ligger en stor Coop-butik samt Friskis och Svettis. I området finns även flera restauranger och en bensinstation. Här finns många idrottsanläggningar så som en 18-håls golfbana, tennis- och badmintonhall, ridanläggning och äventyrsbadet Gustavsvik. Ett stenkast från fastigheten ligger dessutom Gustavsviks Stugby & Camping. Till Örebros centrum är det ca 2 km, där finns all tänkbar service.

Kommunikationer:

Fastigheten är belägen nära både busshållplats Hjortsbergstorpsvägen och Backahallen, som trafikeras av busslinje 5.


Övrig information

Övrigt:

Kvarteret Segelflygaren som fastigheten heter har fått sitt namn då platsen tidigare inrymde Örebros första flygplats. Flygplatsen är nedlagd sedan lång tid tillbaka, men platsens historia lever vidare genom gatunamn som Pilotgatan, Termikgatan och Kabingatan.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

KK

Komfast

info@komfast.se

08-6 VISA NR 08-678 04 00

Marknadsförs av Komfast AB
komfast.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Termikgatan 9