Torshamnsgatan 39, Kista, Kista - Kontor
Torshamnsgatan 39, Kista, Kista - Kontor
Torshamnsgatan 39, Kista, Kista - Kontor
Kontor Torshamnsgatan 39
Torshamnsgatan 39, Kista, Kista - Kontor
Torshamnsgatan 39, Kista, Kista - Kontor

Kista | Kista

Favorit Dela

Torshamnsgatan 35

Kista har kallats Stockholms tillväxtmotor, och med all rätt. Hit flyttar företag, studenter och forskare från hela världen.

Beskrivning

nordicForum är utvecklat för att Ert företag ska kunna växa. Här anpassar sig lokalerna efter Er och inte tvärtom. nordicForum är för Er som tror på framtiden. nordicForum ägs av Profi Fastigheter och har en yta på 43 000 kvm fördelade på två huskroppar. Här sitter företag inom IT, bilsäkerhet, förnybar energi och medicinteknik. Gemensamt för alla är att de har siktet inställt på framtiden. En central reception hälsar hyresgäster välkomna och tar emot era besökare. Här erbjuds hjälp med allt från posthantering och passerkort till kemtvätt och städning. I huset finns konferensanläggning, restaurang och gym.
  • Total yta

    1375 m2


Utförande

Våningsplan:

7 av 10


Omgivning

Omgivning/natur:

Kista Science City är en kreativ smältdegel. Här träffas företagare, forskare och studenter på ett naturligt sätt. Har du kontor i Kista arbetar du inte utanför Stockholm - du befinner dig i ett av världens viktigaste centrum för utveckling. Kista brukar kallas Stockholms tillväxtmotor. Här finns en drivkraft och arbetsglädje som är lätt att dras med i. Strax norr om Stockholm hittar du denna internationella mötesplats.

Parkeringsmöjligheter/garage:

P-platser finns i både kall- och vamrgarage

Närservice:

I fastigheten bredvid finns en reception som hälsar hyresgäster välkomna och tar emot besökare. Här erbjuds hjälp med allt från posthantering och passerkort till kemtvätt och städning. I huset finns även konferensanläggning, restaurang, ett trevligt café och gym.

Kommunikationer:

7 minuter till T-bana och pendeltåg samt att flygbussarna nu går igenom Kista och stannar på ett flertal ställen


Övrig information

Övrigt:

Lokalen kan hyras per omgående, planlösning i lokal anpassas till hyresgästens önskemål.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jimmie Hall

Uthyrare/Leasing Agent

Jimmie Hall

jimmie.hall@realist.se

+46 VISA NR +46 709 50 25 55

Marknadsförs av Profi Fastigheter
profi.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Torshamnsgatan 35

Om Profi Fastigheter

Profi Fastigheter driver aktiv förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter med fokus på Storstockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 500 000 kvm kommersiella lokaler. Vi verkar för en positiv utveckling av de områden där vi engagerar oss. Det innebär samarbete och nära dialog med hyresgäster, kommuner, bostadsutvecklare och andra aktörer som är engagerade i samhällsutvecklingen.

Fler annonser från denna annonsör