Skriv ut

Skapa PDF

Sankt Petri Kyrkogata 5, Centrum

lund

Butikslokal om 166 kvm uthyres på Sankt Petri Kyrkogata 5 i Lund.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 166 m²
Karta

Information

Beskrivning

I över 50 år har den klassiska kött- och charkbutiken Widerbergs haft sin verksamhet på Sankt Petri Kyrkogata i Lund. Nu finns det möjlighet att hyra denna välkända lokal. Med sitt välexponerade läge och ständiga flöde av människor har man nära till allt. Lokalen har en yta om 166 kvm, där 140 kvm är butiksyta och 26 kvm lagerutrymme. Det finns även en wc samt förvaringsutrymme i källaren. Angiven hyra avser befintligt skick. Kostnader finns framtaget för installation av restaurangkök.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 166

Omgivning

Omgivning/natur

Lund är en stad som präglas av kulturliv, entreprenörskap och forskning. Med ett myllrande studentliv och goda kommunikationsmöjligheter är det en stad där det mesta ligger nära till hands.

Närservice

Fastigheten är centralt beläget i Lund centrum och har tillgång till stadens stora utbud av butiker, restauranger och övrig handel. Här finns allt för dina behov inom gångavstånd.

Kommunikationer

Gångavstånd till Lund C där tåg och bussar går i alla riktningar. Diverse stadsbussar finns att nå från flera busstationer i närheten tack vare det centrala läget.

Sankt Petri Kyrkogata 5
Sökhjälp