Skriv ut

Skapa PDF

Andréegatan 13, Masthugget

göteborg

Lager på ca 130 kvm med tillhörande lastbrygga i centrala Göteborg!

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 130 - 130 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lagret är belägen på Andréegatan 13, Göteborg med egen lastbrygga. Fastigheten ligger intill Oskarsleden mittemot Stena Terminalen med en god förbindelse till avfarten och påfarten till leden vid lastbryggan. Lokalen får endast användas till lager.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 130 130

Omgivning

Omgivning/natur

Masthugget ligger centralt till i Göteborg. Det är ett område som ingår i Göteborgsregionens tillväxtstrategi. Här kommer det att tillkomma handel, kontor och verksamheter framöver. I Masthugget sitter man ett stenkast bort från Göta älv och flera av Göteborgs viktiga trafikled samt närheten till knutpunkten Järntorget som är väl trafikerad med många avgångar med kollektivtrafiken. I Masthugget har man även tillgång till ett stort utbud av restauranger och caféer inom gångavstånd Här finns också all tänkbar service såsom matbutiker, vårdcentral, gym, shopping och mer.

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Andréegatan 13
Sökhjälp