Skriv ut

Skapa PDF

Skogsvallsvägen 7, Storvreta

storvreta

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Hyra: 800 kr/m²/år. V/A, fastighetsskatt och sophämtning ingår i bashyran. Värme och ventilation om 180 kr/kvm/år tillkommer på hyran. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerh
Storlek: 146 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjligheten att hyra butikslokal i ett levande butiksområde. Buiksytan är väl disponerad med en större öppen yta och stora fönster som ger ett generöst ljusinsläpp. Denna lokal går att hyra tillsammans med grannlokalen om behovet finns och då utgör ytan 280 kvm.

Utförande

Planlösning

Butikslokal med öppen planlösning som är passande till utställningsyta. Stora glasfönster ger ett bra ljusinsläpp i lokalen. Pentry, WC.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 146 800

Ekonomi

Hyra

800 kr/m²/år. V/A, fastighetsskatt och sophämtning ingår i bashyran. Värme och ventilation om 180 kr/kvm/år tillkommer på hyran. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerh

Omgivning

Omgivning/natur

Storvreta är ett samhälle ca 15 km från Uppsala där det finns mycket god service med både flera livsmedelsbutiker, postombud, pizzerior/restauranger, bibliotek, vårdcentral, gym, frisörer m.mm. Här finns allt som underlättar din vardag!

Kommunikationer

I Storvreta finns det goda kommunikationer både med Upptåget och Uppsala stadsbussar som har två linjer. E4:ans påfart finns strax utanför Storvreta. Det är ca 7 minuters promenad till Storvreta station. Därifrån tar du dig på ca 15 minuter till Uppsala C med Upptåget.

Länkar

Skogsvallsvägen 7
Sökhjälp