Östermalm
| Stockholm

Favorit Dela

Grev Turegatan 38

Kontorslokal med väldigt förmånlig hyra!

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Omgående eller enligt överens

 • Storlek:

  234 m²

 • Hyra:
Lokalen är belägen i korsningen Linnégatan / Grev Turegatan och ligger näst högst upp i fastigheten. Lokalen är i dagsläget rumsindelad men går att öppna upp något för att få ett mer luftig planlösning. Hyresvärden kommer att göra viss uppfräschning i samråd med tillträdande hyresgäst. - Hyra ca 4200 kr/kvm + tillägg och fastighetsskatt. - Renovering i samråd med ny hyresgäst. - Möjlighet att öppna upp planlösning. - Tillträde enligt överenskommelse. - Två balkonger. - Välkomnande entré med möjlighet till reception.
 • Total yta

  234 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Guldfisken 9

Byggår:

1931

Våningsplan:

2 av 5


Omgivning

Närservice:

Allt du behöver i närheten till fastigheten. T-bana finns längre ner på Grev Turegatan, mängder av butiker finns i närområdet, Östermalmshallen och Sturegallerian.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

GH

Gustav Hellströmer

gustav@newproperty.se

0709 VISA NR 0709-634671

Marknadsförs av New Property AB
Sibyllegatan 17
11442 Stockholm
newproperty.se
Grev Turegatan 38

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

Fler annonser från denna annonsör