solna
| Solna

Favorit Dela

Hufvudsta gård Bränneriet

Unika nyrenoverade kontor i "egen" fastighet 10 meter från Mälaren med fantastisk utsikt, egen entré & uteplats. 2 plan med öppen planlösning.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  2020-02-01 Q1 2020

 • Pris/överlåtelseavgift:

  Ingen överlåtelse

 • Hyra:

  2 350 kr/m²/år

 • Storlek:

  380 m²

Öppen yta i över plan med egen entré, "eget" hus med uteplats 10 meter från Mälaren. Lokalen har en öppen planlösning. Lokalen har ett stort konferensrum och ett fint kök med matplats. Det är fönster mot Mälaren i hela lokalen. Duschar finns i lokalen. Möjlighet till egen båtplats vid gårdens brygga.
 • Total yta

  380 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 380 2 500

Service och bekvämligheter


Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

Ingen överlåtelse

Utgångshyra kr/m2/år:

2350


Utförande

Renoveringsår:

2015

Planlösning:

Öppen planlösning. i två plan med egen ute plats.


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Det är mycket snabb och enkel access till och från E4/Arlandavägen och Klarastrandsleden. Det tar ca 10 minuter att köra till Bromma flygplats.


Omgivning

Omgivning/natur:

Hufvudstagård är ett unikt område som har ägts av familjen Wibom i över 200år och dom tänker äga det i minst 200år till. Slottet och alla tillhörande byggnader är total renoverade i gammal stil men till en helt moderna standard, kontoren uppfyller allt vad dagens kunder kräver. Det finns fantastiska promenad och jogging områden längs Mälarens strand från Pampas marina

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns p-platser att hyra

Närservice:

Huvudstacentrum 5 minuters promenad genom allén

Kommunikationer:

T-bana Huvudsta eller Västaraskogen det tar totalt ca 20 minuter till t-centralen. Att cykla längs Karlbergskanalen förbi Karlbergs slott tar ca 15 minuter till city

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

JS

Johan Swedérus

johan@newproperty.se

0708 VISA NR 0708 268656

Marknadsförs av New Property AB
Sibyllegatan 17
11442 Stockholm
newproperty.se
Hufvudsta gård Bränneriet

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

Fler annonser från denna annonsör