Skriv ut

Skapa PDF

Nygatan 25, Centrum

linköping

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 1 995 kr/m²/år. Tillkommer
Storlek: 139 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen på 139 kvm är ljus och öppen och har en bra standar med parkett/matta och ljusa väggar. Lokalen är belägen på sjätte plan och har tillgängligheten via trapphus och hiss. Utöver öppen kontorsdel finns det 3-4 stycken kontor. Här finns även ett pentry med loungedel , förråd samt WC med dusch. Fastighetsskatt ingår i hyran. Inflyttning enligt överenskommelse.

Planlösning

Utförande

Byggår

1929

Planlösning

Kontorslokalen är på plan 6. 3 stycken kontor större rum konf.rum alt öppet kontorslandskap , pausrum, pentry, WC. Se ritning!

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 139 1 195

Ekonomi

Hyra

1 995 kr/m²/år. Tillkommer

Omgivning

Omgivning/natur

Centralt belägen lokal i Linköping. Här har du endast en minuts promenad till närmsta matbutik som ligger på drottninggatan 23. Flertalet restauranger i närheten. Det är endast fyra minuters promenad till vatten och närmsta grönområde är Linköpings trägårdsförening cirka 240 minuter från lokalen. Företagen i området är verksamma inom branscherna Restauranger & Serveringar, Frisörer, Klädaffärer, Data & IT och Skönhetsbehandlingar.

Företag i närheten

Matbutik en minut bort, flertalet förskolor och grundskolor runtomkring och för den träningsintresserade finns gym i närheten.

Kommunikationer

En stenkast bort finns Linköping Trägårdstorget busshållplats som exempelvis tar dig till stenåldersgatan och Linköping centralstation.

Länkar

Nygatan 25
Sökhjälp