Uppsala | Uppsala

Favorit Dela

Rapsgatan 3

Trevlig butikslokal med utmärkt skyltläge med IKEA, Skopunkten, Apoteket och Stadium Outlet som närmaste grannar i Boländerna handelsplats i Uppsala.

Beskrivning

Lokalen har en öppen planlösning med en stor butiksyta, mindre kontorsdel samt gemensam inlastning med mindre lageryta. Precis utanför har du gott om parkeringsplatser. Boländerna är Uppsalas största och mest väletablerade externhandelsområde och ligger i södra Uppsala. Har finner ni nästan 80 butiker/restauranger och volymhandelsbutiker som Ikea, Bauhaus, Biltema, Media Markt, Stadium m.fl. Uppsala är en av Sveriges snabbast växande städer med en befolkning på drygt 225 000, beräknas växa till 260 000 invånare år 2030. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Total yta

    401 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fyrislund 6:16

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Malin Andersson

Uthyrare

Malin Andersson

malin.andersson@eu.jll.com

0721 VISA NR 0721830672

Marknadsförs av JLL
jllsweden.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Rapsgatan 3

Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och över 93 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se

Fler annonser från denna annonsör