Centrum | Göteborg

Favorit Dela

Kilsgatan 4

Kontorslokal på vån 2 med blandad planlösning och ett stort pentry.

Beskrivning

Kontorslokal på vån 2 med blandad planlösning och ett stort pentry. Lokalen är flexibel och anpassas efter er verksamhet. Ledig från april 2020. Serviceutbudet i huset är stort. Här finns bland annat en gemensam reception, en populär lunchrestaurang och tillgång till konferenslokaler med hög standard. Fastigheten är miljöcertifierad enligt LEED Platinum, som också är den högsta miljöklassningen som finns på marknaden idag. Kvarteret Tennet ligger på ett av Göteborgs bästa kontorslägen i området Gullbergsvass precis vid älven. Med närhet till Centralstationen, innerstaden och Lilla bommen och flera bra allmänna kommunikationsmedel är det enkelt att ta sig hit. Fastigheten erbjuder ljusa, miljöeffektiva lokaler i olika storlekar som iordningställs för att passa den nya hyresgästens behov.
  • Total yta

    630 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gullbergsvass 5:26

Byggår:

2001

Våningsplan:

2


Omgivning

Omgivning/natur:

Gullbergsvass är ett av Göteborgs bästa kontorslägen med närhet till Göteborgs Centrum och Göta älv. Området ingår i Stadens långsiktiga tillväxtplan för Göteborg där Gullbergsvass anses utgöra den största resursen på älvens södra strand med den nya Hisingsbron framväxt. Trafikbarriärer ska brytas och istället bli en tillgänglig stadsmiljö där ett område stort som 200 fotbollsplaner ska ge plats för 20 000 boende.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage i fastigheten med utrymme för bil och samt uttag för elbil. 86 platser. Utanför entrén finns det ett fåtal besöksparkeringar.

Närservice:

Gångavstånd till utbudet i centrala Göteborg och Nordstans stora utbud. En restaurang finns i fastigheten och flertalet lunchrestauranger och caféer finns i området. Servicebutik finns i närliggande byggnad.

Kommunikationer:

Cirka 200 meter från fastigheten ligger busshållplatsen Torsgatan som trafikeras av busslinje 59. Med 8 minuters promenad når man Göteborgs centralstation, Nils Ericson terminalen och buss- och spårvagnshållplatsen Nordstan.


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

Johanna Käck

Johanna Käck

johanna.kack@platzer.se

031- VISA NR 031-62 53 18

0702 VISA NR 0702-41 07 16

Marknadsförs av Platzer Fastigheter AB
platzer.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Kilsgatan 4