BORÅS

Favorit Dela

Solvarvsgatan 4

Lager med två lastbryggor med en port vid varje brygga! Lättillgängligt intill R40!

  • Kategori:

    Lager/Logistik

  • Storlek:

    880 m²

  • Hyra:
Här har ni den praktiska lagerlokalen som kan erbjuda förvaring med smidig åtkomst för era leveranser, in-, avlastning och pålastning, med två lastbryggor med varsin port till vardera brygga. Kan det bli bättre? Dessutom ligger detta lager lättillgängligt med snabb på- och avfart till R40. Här förvarar man på en stor och öppen yta med högt i tak. Kontorsrum och omklädningsrum finns även i lokalen. Utrustat med omklädningsrum med dusch samt wc, pausrum med pentry. Önskar du förvara och lagra hos oss? -Kontakta oss så hälper vi dig!
  • Total yta

    880 m2


Utförande

Våningsplan:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i området Hulta, lite utanför Borås Centrum. Här är du nära vatten, skog och natur. Samtidigt är det lätt att ta sig både till och från fastigheten då R40 ligger precis intill. I närområdet finns bl a en livsmedelsbutik och bensinmack.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringar finns i anslutning till fastigheten.

Närservice:

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer:

Busshållplats precis invid fastigheten. Fastigheten belägen precis invid R40, lätt att ta sig till och från fastigheten. Till Borås Centrum tar det ca 7 min med bil.


Övrig information

Övrigt:

I fastigheten finns det blandade verksamheter så som kontor, lager och utbildning. Fastigheten har ett mycket bra skytläge mot R40.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Denise Ström

Denise Ström

Denise.Strom@castellum.se

+463 VISA NR +4633209042

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Solvarvsgatan 4

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör