Stavsjö, Stavsjö, Stavsjö - Lager
Stavsjö, Stavsjö, Stavsjö - Lager

Stavsjö | Stavsjö

Favorit Dela

Stavsjö

Nyproduktion av lager vid E4:an.

Beskrivning

Nyproduktion av lager vid E4:an. Här finns möjligheten att bygga moderna lagerbyggnader enligt ert önskemål. Avstånd till: Stockholm 14 mil Nyköping 3,5 mil Norrköping 2,5 mil Jönköping 20 mil Kontakta oss för mer information.
  • Total yta

    70000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 15 000 70 000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

stavsjö 15:7


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anders Johansson

Anders Johansson

anders.johansson@colliers.com

08-4 VISA NR 08-4023699

070- VISA NR 070-9201791

Marknadsförs av Colliers International AB
collierslokaler.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Stavsjö

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör