Korslidsvägen 3

Värnamo , Värnamo
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 410 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Kontor

Effektiva ytor för kontor, förråd och verkstad om 881 kvm och asfalterad uppställningsyta om 22608 kvm.

Möjlighet att hyra funktionella kontors- förråds- och verkstadslokaler samt generösa uppställningsytor på fastighet med närhet till E4an och ett flertal andra riksvägar. Lokalerna är av blandad storlek och skick och kan anpassas efter verksamhetsbehov. De är fördelade över en huvudbyggnad med kontor, förråd och verkstad samt en garagebyggnad med en något större kontorslokal. I nära anslutning till byggnaderna finns dessutom väl tilltagna asfalterade gårdsplaner, som med fördel kan användas till uppställningsytor. Gör gärna en intresseanmälan eller ring för mer information.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 10 410

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nylund 1:2

Byggår:

1966

Renoveringsår:

2005

Våningsplan:

1

Planlösning:

Fastighetens vakanta ytor fördelar sig över två byggnader samt en asfalterad gårdsplan om 22608 kvm. I garagebyggnaden finns en kontorslokal om 465 kvm. Lokalen är i dagsläget uppdelad i tre kontorsutrymmen, ett förråd och ett tvätt- och omklädningsrum. Innanför entrén finns en mindre hall och en större öppen yta med pentry, som använts till personalrum. Här finns även en RWC och ett gemensamt soprum. I huvudbyggnaden finns det sedan tidigare en verkstadslokal om 242 kvm med egen WC samt flertalet kontor och förråd i blandade storlekar. Här finns också gemensamma WC- och köksytor. Ytorna är anpassningsbara till den nya hyresgästens önskemål och behov.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

- lastbil

Omgivning

Omgivning/natur:

Värnamo är en tätort och centralort i Jönköpings län, belägen en bit ifrån Lagans mynning i sjön Vidöstern. Fastigheten omges mestadels av lummiga grönområden och villabebyggelse.

Närservice:

I närområdet finns flera transportföretag, däribland Finnvedens Express, samt en del mindre verksamheter. På 5 kilometers avstånd finns Värnamo centrum med närhet till Värnamo station.

Kommunikationer

Buss: Mindre än 1 km bort finns station Värnamo Oskarsgatan, som trafikeras av linje 52. Bil: Lokalen är mycket lättillgänglig med bil tack vare nära anslutning till såväl E4 som riksvägarna 151 och 127.
Korslidsvägen 3

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB