Skriv ut

Skapa PDF

Jämtlandsgatan 101, Hässelby-Vällingby

vällingby

Flexibel lokal på ca 702 kvm i nyproducerad fastighet intill T-bana.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 702 - 702 m²
Tillträde: Omgående eller enligt överens
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är belägen på 1 tr. Lokalen är helt öppen med möjlighet till anpassad planlösning efter önskemål. Totalt 4 st WC. Närhet till kommunikationer och service. Nyligen har ett par fastigheter i området färdigställts och har lett till ett flertal nya butiker, bland annat så har man Hemköp som granne i huset och gym samt en restaurang precis i närheten. - God ventilation med möjlighet till ca 70 arbetsplatser. - Egen entré från gatan. - Avtalstid 3 år eller längre. - Tillträde enligt överenskommelse från Q2 2019. Välkommen på visning!

Utförande

Byggår

2019

Våningsplan

1 av 11

Teknisk information

Ventilation

Mekanisk från- och tilluft med kyla.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 702 702

Omgivning

Närservice

Vällingby centrum är ca 3 minuter bort med bil eller 1 minut med t-bana från Råcksta. I övrigt finns restaurang och gym i huset och parkeringshus med besöksparkering samt månadsparkering 200 meter bort.

Kommunikationer

T-bana: Råcksta T-bana ligger ca 100 meter från fastigheten med en resväg på ca 25 minuter till T-centralen och 1 minut till Vällingby C

Övrig information

Övrigt

Närhet till både natur och stad. Vällingby centrum erbjuder ett stort utbud av butiker och restauranger. Bergslagsvägen ligger väldigt tillgängligt till lokalen som leder hela vägen till E4 samt Stockholms city. Grimstaskogen hittar du över gatan med en vacker natur och promenadstråk.

Jämtlandsgatan 101
Sökhjälp