Jämtlandsgatan 101, Hässelby-Vällingby, Vällingby - Kontor
Jämtlandsgatan 101, Hässelby-Vällingby, Vällingby - Kontor
Jämtlandsgatan 101, Hässelby-Vällingby, Vällingby - Kontor
Jämtlandsgatan 101, Hässelby-Vällingby, Vällingby - Kontor
Planlösning

Hässelby-Vällingby | Vällingby

Favorit Dela

Jämtlandsgatan 101

Välplanerad kontorslokal i nyproducerad fastighet!

Beskrivning

Lokalen är belägen på 1 tr. Lokalen är helt öppen med möjlighet till anpassad planlösning efter önskemål. Lokalen erbjuder en väldigt trevlig mottagningsdel med egen entré från gatan via trappa och hiss. Lokalen möjliggör en trevlig extern och intern del. Större pentry i mitten av lokalen som blir en trevlig samlingsplats. Närhet till kommunikationer och service. Nyligen har ett par fastigheter i området färdigställts och har lett till ett flertal nya butiker, bland annat så har man Hemköp som granne i huset och gym samt en restaurang precis i närheten. - God ventilation med möjlighet till ca 10 kvm/arbetsplats. - Avtalstid 3 år eller längre. - Tillträde från omgående eller enligt överenskommelse. Välkommen på visning!
  • Total yta

    375 m2


Utförande

Byggår:

2019

Våningsplan:

1 av 11


Omgivning

Närservice:

Vällingby centrum är ca 3 minuter bort med bil eller 1 minut med t-bana från Råcksta. I övrigt finns restaurang och gym i huset och parkeringshus med besöksparkering samt månadsparkering 200 meter bort.

Kommunikationer:

T-bana: Råcksta T-bana ligger ca 100 meter från fastigheten med en resväg på ca 25 minuter till T-centralen och 1 minut till Vällingby C


Övrig information

Övrigt:

Närhet till både natur och stad. Vällingby centrum erbjuder ett stort utbud av butiker och restauranger. Bergslagsvägen ligger väldigt tillgängligt till lokalen som leder hela vägen till E4 samt Stockholms city. Grimstaskogen hittar du över gatan med en vacker natur och promenadstråk.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

GH

Gustav Hellströmer

gustav@newproperty.se

0709 VISA NR 0709-634671

Marknadsförs av New Property AB
newproperty.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Jämtlandsgatan 101

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

Fler annonser från denna annonsör