Västra hamnen
| Malmö

Favorit Dela

Jungmansgatan 12

Mindre rum i representativt kontorshotell.

 • Kategori:

  Kontorshotell/Coworking

 • Tillträde:

  Omgående

 • Storlek:

  11 - 16 m²

 • Hyra:
World Trade Center på Jungmansgatan ligger strategiskt i Västra Hamnen, med fantastisk utsikt över Öresund. Här kan du hyra arbetsplats i allt från eget rum i kontorshotell till hela våningsplan. Vi erbjuder en unik mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. Det finns också möjlighet att nyttja våra andra World Trade Centers i Lund och Helsingborg de dagar du vill ha kundmöte på annan ort eller bara byta arbetsmiljö! Utnyttja mötesrum, konferenslokaler och bemannad reception. Delta i skräddarsydda utbildningar, frukostseminarier och nätverkande lokalt och globalt. Oavsett vad ni har för behov erbjuder vi er alla möjligheter. Och det smarta är att ni själva väljer vilka ni vill använda efterhand som ni växer. Som hyresgäst i vårt kontorshotell ingår bland annat fastighetsskatt, städning samt fri tillgång kaffe, te och mineralvatten i din hyra. Det ingår även möjligheten att arbeta och hålla möten i våra co-working ytor i både Malmö, Lund och Helsingborg. Missa heller inte att du som hyresgäst får träna i vårt nya gym till en symbolisk summa samt fritt använda nybyggda omklädningsrum och duschar. Mindre rum i kontorshotell, 11-16 kvm, pris från 7 550 kr per månad.
 • Total yta

  16 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 11 16

Omgivning

Företag i närheten:

Förutom Västra Hamnens övriga World Trade Centers i området som är fyllda med flertalet företag från många olika branscher, ligger denna fastigheten bara på minuters promenadavstånd från Kockum Fritid, Turning Torso, båthamnen, Scania-badet och Masttorget.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Som hyresgäst har du möjlighet att hyra plats i vårt garage på World Trade Center på Jungmansgatan. Det finns även möjlighet att hyra förråd i samma byggnad.

Närservice:

I din omedelbara närhet finns ett stort utbud av både restauranger och caféer, ICA Maxi, apotek, frisör, hotell, bank m.m. I vårt World Trade Center på Skeppsgatan finns även ett nytt och fullt utrustat gym på ca 200 kvm, dit enbart våra hyresgäster har tillträde.

Kommunikationer:

Busshållplats finns utanför fastigheten med direktbussar till Malmö Centralstation. Om du cyklar så har vi även en helt ny sportdepå i källarplan, utrustat med cykelverkstad och duschar. Har du ingen egen cykel så finns flera Malmö-by-bike-stationer i närområdet.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AD

Kommersiell Förvaltare

Alex Djordjevic

alex.djordjevic@wtcmalmo.se

010- VISA NR 010-470 74 36

073- VISA NR 073-087 27 77

Marknadsförs av World Trade Center
Jungmansgatan 12
21111 Malmö
wtcmalmo.se
Jungmansgatan 12

Om World Trade Center

Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå. Midroc Property Development äger och utvecklar World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg.

Fler annonser från denna annonsör