UPPSALA

Favorit Dela

Dragarbrunns Torg 2-6

Butikslokal.

  • Kategori:

    Butik

  • Storlek:

    230 m²

  • Hyra:
Här inne på gården till Dragarbrunns Torg tillskapar vi ny butiksmöjlighet. Vi planerar för nya fönsterband och en ny glasad butiksentré. På gården finns redan en frisör och en massör.
  • Total yta

    230 m2


Utförande

Våningsplan:

1


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Plats i parkeringsgarage finns att hyra

Kommunikationer:

Mycket centralt läge med 5 min promenad till Resecentrum, busshållplats intill fastigheten.


Övrig information

Övrigt:

Karaktäristisk fastighet som ligger en parallellgata från Uppsalas gågata med alla dess butiker, restauranger och caféer, och med några minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum. All tänkbar service och kommunikation finns inom räckhåll.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Björn Aveholt

Björn Aveholt

bjorn.aveholt@castellum.se

+461 VISA NR +4618606655

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Dragarbrunns Torg 2-6

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör