Veddestabron 10

Barkarbystaden , Järfälla
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

246 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Bas Barkarby erbjuder helt nybyggda kontorslokaler och mötesplatser vid E18. Nära pendeltåg, bussar och framtida tunnelbana.

Bas Barkarby blir något vi inte tidigare sett i Järfälla och nordvästra Stockholm. Det blir moderna kontorslokaler i olika storlekar samt flera våningar med sk. shared spaces - ytor som kan delas av många och fungera på flera olika sätt. Såklart finns även restaurang, café och spontana mötesytor. Bas Barkarby blir platsen för företag och verksamheter med stort intresse för forskning och utveckling. Här finns möjligheter att skapa testbäddar, interagera med målgrupper och framtidens arbetskraft. Inflyttning sker under 2021/2022.

Övrig information

Övrigt:

Ta plats i Bas Barkarby.

Ytor

  • Total yta:

    246 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Barkarby 2:64

Byggår:

2021

Våningsplan:

8

Planlösning:

Toppmoderna lokaler med smakfulla materialval. Tillsammans med dig utformar vi arbetsplatsen så att det passar just din verksamhet.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Bas Barkarby ligger på det tidigare flygfältet. Det är ett område i utveckling, den sk. Barkarbystaden. Fokus ligger på hållbarhet och smarta miljölösningar för allt nytt som byggs i Barkarbystaden. Här finns en hel del bostäder och Barkarby Handelsplats ligger fem minuter bort med bil. På andra sidan E18 utvecklas servicefunktioner som bland annat sjukhus och fler handelslokaler.

Närservice:

Bas Barkarby kommer att erbjuda service i form av - restaurang och café, cateringmöjligheter - konferens, multihall för större mässevenemang och idrott - en tekniskt stark Black Box väl anpassad för ljus- och ljudupplevelser - cykelrum med pumpstation - parkeringsmöjligheter.

Kommunikationer

- Gångavstånd till Barkarby pendeltågsstation - Bussar - Direkt anslutning till E18 - Framtida tunnelbana.
Veddestabron 10