Skriv ut

Skapa PDF

Sankt Paulsgatan 22, Södermalm

stockholm

Möjlighet att hyra kontorsrum i en nyrenoverad lokal belägen intill populära Mariatorget.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 7 - 15 m²
Karta

Information

Beskrivning

Möblerade kontorsrum i härligt ljus och nyrenoverad lokal med gångavstånd till Slussen med både t-bana och bussar.

Utförande

Renoveringsår

2019

Våningsplan

1

Planlösning

Här välkomnas du av en trevlig entré med lounge där det finns plats för väntande besökare att slå sig ner. De ytor som är aktuella för uthyrning är: Ett kontorsrum med plats för 1 pers. Ett kontorsrum med plats till 1-2 pers. Samtliga kontorsrum är möblerade med skrivbord och bokhylla. Stora fönster i norrläge som släpper in mycket dagsljus. Gemensamhetsytor: Tillgång till pentry och pausrum. Pentryt är utrustat med helt ny micro, ny kyl och frys samt ny diskmaskin. Pausrummet kan även nyttjas som konferensrum, som bokas i förväg och ingår i hyran. Rummet har plats för 12 sittande personer runt stort konferensbord. I anslutning till pentryt ligger en stor härlig terrass i söderläge. Lokalen är utrustad med en rwc med dusch och en mindre wc. Om lokalen Lokalen håller just nu på att genomgå en totalrenovering och kommer i färdigställt skick bli väldigt ljus med modern karaktär. Ljusa ytskikt och glasväggar mellan kontorsrum och korridor, vilket kommer att göra att dagljuset kommer längre in i lokalen. Lokalen har bra belysning och god ventilation vilket gör det till en trevlig arbetsmiljö i lokalen. Taket har ljuddämpande material och även golvet är ljuddämpande. OBS, bilderna är referensbilder från annan lokal som fastighetsägaren har renoverat. Lokalen kommer att bli i samma stil.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 7 15

Omgivning

Omgivning/natur

Mariatorget är ett fantastiskt val för dig som vill sitta centralt på Södermalm med hög servicenivå, bra kommunikationer och närhet till både grönområde och vatten. Ta en löptur genom Tantolunden eller längs Årstaviken på lunchen eller varför inte ta med lunchlådan upp till Ivar Los park och njut av den vackra utsikten av Stockholm.

Parkeringsmöjligheter/garage

På intilliggande gator.

Närservice

Här hittar ni ett brett utbud av både restauranger och caféer. Några exempel är café Rival, St Pauls bageri, Chic och Johan & Nyström. För den träningsglade finns flera olika gym i närheten (Nordic Wellness, Puls & Träning och World Class). Ni hittar även Coop, blombutik, apotek mm på gångavstånd från porten.

Kommunikationer

Kommunikationerna är mycket goda med endast ca 150 m till Mariatorgets t-bana eller en kort promenad till Slussen, där flertalet innerstadsbussar går, bussar ut mot Nacka och grön t-banelinje samt Djurgårdsfärjan och M/S Emelie.

Övrig information

Övrigt

Kontorsrummen hyrs ut med avstående av besittningsskydd och flexibel avtalslängd. Hyresvärden har fri prövningsrätt. Vänligen respektera att all kontakt skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.

Sankt Paulsgatan 22
Sökhjälp