Barkarbystaden | Järfälla

Favorit Dela

Enköpingsvägen 26

Bas Barkarby erbjuder helt nybyggda kontorslokaler och mötesplatser vid E18. Nära pendeltåg, bussar och framtida tunnelbana.

Beskrivning

Bas Barkarby blir något vi inte tidigare sett i Järfälla och nordvästra Stockholm. Konceptidén bygger på samverkan och lärande. En plats utformad för möten och interaktion. Det blir moderna kontorslokaler i olika storlekar samt flera våningar med sk. shared spaces - ytor som kan delas av många och fungera på flera olika sätt. Förutom kontors - och utbildningslokaler kommer Bas Barkarby även att innehålla bibliotek, projektverkstäder, en multihall som kan nyttjas för idrottsevenemang, mässor och event, en sk. Black Box särskilt anpassad för avancerade scen- och konferensverksamheter samt såklart restaurang, café och spontana mötesytor. Bas Barkarby blir platsen för företag och verksamheter med stort intresse för forskning och utveckling. Här finns möjligheter att skapa testbäddar, interagera med målgrupper och framtidens arbetskraft. Nu finns möjlighet att teckna ett helt våningsplan i Bas Barkarby om 3 000 kvm. Tillsammans med dig utformar vi våningsplanet så att det passar din verksamhet. Det finns möjlighet att teckna två våningsplan om 3 000 kvm vardera in intresse finns. Inflyttning under 2021/2022.
  • Total yta

    3095 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Barkarby 2:64

Byggår:

2021

Planlösning:

Helt nybyggda, ljusa, moderna kontorslokaler fördelat enligt en hopslagning av höghus- och låghusdel som tillsammans utgör 3 095 kvm.


Omgivning

Omgivning/natur:

Bas Barkarby ligger på det tidigare flygfältet. Det är ett område i utveckling, den sk. Barkarbystaden. Fokus ligger på hållbarhet och smarta miljölösningar för allt nytt som byggs i Barkarbystaden. Här finns en hel del bostäder och Barkarby Handelsplats ligger 5 minuter bort med bil. På andra sidan E18 utvecklas servicefunktioner som bland annat sjukhus och fler handelslokaler. Läs mer om områdets utveckling på www.barkarbystaden.se eller på www.basbarkarby.se.

Närservice:

Bas Barkarby kommer att erbjuda service i form av - restaurang och café, cateringmöjligheter - konferens, multihall för större mässevenemang och idrott - en tekniskt stark Black Box väl anpassad för ljus- och ljudupplevelser - cykelrum med pumpstation - parkeringsmöjligheter.

Kommunikationer:

- Gångavstånd till Barkarby pendeltågsstation - Bussar - Direkt anslutning till E18 - Framtida tunnelbana.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Nicole Rosvall

Nicole Rosvall

nicole.rosvall@al.se

070 VISA NR 070 927 60 31

070 VISA NR 070 927 60 31

Marknadsförs av Atrium Ljungberg AB (publ)
al.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Enköpingsvägen 26

Om Atrium Ljungberg AB (publ)

Atrium Ljungberg engageras med fördel redan i tidigt skede av flyttprojekt. Vi lägger gärna både tid och energi på att visa hur er verksamhet kan vinna framgång genom att göra välgrundade val av lokalens läge och utformning. Dessutom framtidssäkrar och dokumenterar vi lokalbehovet genom beprövad metodik och rapportform. Atrium Ljungberg är ett fastighetsbolag som utvecklar, förädlar och äger handels- och kontorslokaler på starka delmarknader i Sverige. Vår långsiktighet ger oss möjlighet att vara en långsiktig leverantör av lokaler för alla typer av lokalnyttjare i alla skeden. Genom användandet av egen personal på alla positioner kan vi garantera att våra grundvärderingar långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande genomsyrar alla era kontakter med oss som fastighetsägare.

Fler annonser från denna annonsör