Skriv ut

Skapa PDF

Föreningsgatan 26, Centralt

malmö

Charmiga kontorslokaler i varierade storlekar. Nära såväl kommunikation, handel och service. Parkering utanför. Här är det lätt att trivas!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 145 - 420 m²
Karta

Information

Beskrivning

I den här fantastiskt vackra och representativa fastigheten från 1883 finns idag tre fina lokaler i varierande storlekar lediga för uthyrning. Husets konstruktion och lokalernas planlösning riktar sig till er som söker mestadels rumsindelade ytor. Till viss del går det att öppna upp mellan rummen och anpassa efter ny hyresäst men det finns vissa begränsningar. Huset ligger mycket strategiskt nära stadskärnan och kommunikationer. Parkeringsplatser finns att hyra inom fastigheten. Huset bjuder på mycket charm och lokalerna upplevs ljusa och trevliga. Kontakta mig för visning. Ledigt är lokaler om 145 kvm, 275 kvm och 420 kvm.

Utförande

Byggår

1883

Våningsplan

2

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 145 420

Omgivning

Omgivning/natur

Strategiskt läge i korsningen Amiralsgatan och Föreningsgatan. Här sitter du granne med Malmö stadshus och nya arbetsförmedlingen. Till Triangeln promenerar du på endast 6 minuter.

Närservice

Restauranger, cafeér och handel i närområdet. Centralt läge nära allt du kan tänka behöva.

Kommunikationer

Mycket kommunikativt läge! Stads-, regions- och flygbussar stannar strax utanför fastigheten och du kan enkelt promenera till både Triangeln (6 min) och Malmö C (20 min). Kommer du med bil så kör du snabbt ut på det större vägnätet utan att behöva krångla dig igenom hela stan.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Föreningsgatan 26
Sökhjälp