Skriv ut

Skapa PDF

Bredgränd 3, Centrum

uppsala

EN CHARMIG CITYBUTIK MELLAN GÅGATAN OCH ÅRUMMET!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Hyra: 3 404 kr/m²/år. Det tillkommer el, fastighetsskatt och moms. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 115 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att driva din verksamhet i denna charmiga och trivsamma lokal på Bredgränd mellan gågatan och Önstra Ågatan vid årummet i Uppsala. Lokalen har stora skyltfönster ut mot Bredgränd där det är mycket folk i rörelse. Utgångspris: 350 000 kr eller bud.

Utförande

Planlösning

Välkommen till en öppen butiksyta med entré och många fönster både ut mot Bredgränd samt in mot gården. Lokalen har en lageryta längre in i lokalen med en personalentré samt personalutrymme med lunchrum med köksdel och WC.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 115 3 404

Ekonomi

Hyra

3 404 kr/m²/år. Det tillkommer el, fastighetsskatt och moms. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen ligger mitt i city med närhet till hela centrums utbud samt Uppsalas anrika kvarter kring Domkyrkan och den grönskande stadsparken.

Företag i närheten

Det centrala läget erbjuder ett generöst utbud av all service Uppsala city har att erbjuda.

Kommunikationer

Det är endast 5 minuters promenadavstånd till Uppsala Resecentrum som är navet för all tåg- och busskommunikation i Uppsala. Det finns även bra gång- och cykelvägar längs ån och vidare till Uppsalas yttre områden.

Bredgränd 3
Sökhjälp