Skriv ut

Skapa PDF

Bredgränd 6, Centrum

uppsala

MODERNT CITYKONTOR HYRESLEDIGT!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 3 300 kr/m²/år. Hyran är 3 300 kr/kvm/år. Det ingår el, värme, vatten, kyla, sophantering och fastighetsskatt . Moms tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet
Storlek: 430 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att driva ditt kontor mitt i city! Ett ljust och modernt kontor med stora öppna ytor för många arbetsplatser samt ett flertal konferens- och samtalsrum. Ett snyggt och rymligt lunchrum med en köksdel i toppskick delas med intilliggande hyresgäst. Disponibla ytor är 430 m² alternativt 600 m². För mer information kontakta ansvarig mäklare. Här arbetar du i en toppmodern miljö med absolut närhet till Uppsala Entré med tåg- och busskommunikation, samt allt vad innerstan har att erbjuda.

Utförande

Planlösning

Kontoret om 430 m² alternativt 600 m² är modernt med ljus färgsättning och öppet kontorslandskap, flera konferensrum och samtalsrum. Det finns två toaletter och ett gemensamt kök- och lunchrum som delas med intilliggande hyresgäst i byggnaden.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 430 3 300

Ekonomi

Hyra

3 300 kr/m²/år. Hyran är 3 300 kr/kvm/år. Det ingår el, värme, vatten, kyla, sophantering och fastighetsskatt . Moms tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet

Omgivning

Omgivning/natur

Mycket centralt beläget kontor i ett av Uppsalas bästa lägen, med ingång från Bredgränd. Fastigheten är belägen mellan Dragarbrunnsgatan och Kungsängsgatan. Närhet till gågatan och promenadstråk längs Fyrisån.

Företag i närheten

Här finns närhet till all typ av service; gym, restauranger, kommunikationer och shopping. Enkelt att uträtta ärenden på lunchen eller ta en AW med kollegorna.

Kommunikationer

• Centralt i Uppsala, endast ett stenkast från Uppsalas centralstation. • Från Stockholm är det enkelt att pendla, med bil tar det cirka 40 minuter • Bra kommunikationer med SJ-trafik och pendeltåg. Frekventa avgångar varje dag till och från Uppsala centrum.

Bredgränd 6
Sökhjälp