Centrum | Uppsala

Favorit Dela

Bredgränd 6

Moderns citykontor hyresledigt!

Beskrivning

Nu finns chansen att driva ditt kontor mitt i city! Ett ljust och modernt kontor med stora öppna ytor för många arbetsplatser samt ett flertal konferens- och samtalsrum. Ett snyggt och rymligt lunchrum med en köksdel i toppskick. Disponibla ytor är från 100 kvm upp till 1 030 kvm. För mer information kontakta ansvarig mäklare. Här arbetar du i en toppmodern miljö med absolut närhet till Uppsala Entré med tåg- och busskommunikation, samt allt vad innerstan har att erbjuda.
  • Total yta

    1030 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 100 1 030

Ekonomi


Utförande

Planlösning:

Kontor från 100 kvm upp till 1 030 kvm. Kontoret är modernt med ljus färgsättning och öppet kontorslandskap, flera konferensrum, samtalsrum, två toaletter och ett gemensamt kök- och lunchrum. För det fall man hyr en mindre yta delas kök- och lunchrum med intilliggande hyresgäst.


Omgivning

Omgivning/natur:

Mycket centralt beläget kontor i ett av Uppsalas bästa lägen, med ingång från Bredgränd. Fastigheten är belägen mellan Dragarbrunnsgatan och Kungsängsgatan. Närhet till gågatan och promenadstråk längs Fyrisån.

Företag i närheten:

Här finns närhet till all typ av service; gym, restauranger, kommunikationer och shopping. Enkelt att uträtta ärenden på lunchen eller ta en AW med kollegorna.

Kommunikationer:

• Centralt i Uppsala, endast ett stenkast från Uppsalas centralstation. • Från Stockholm är det enkelt att pendla, med bil tar det cirka 40 minuter • Bra kommunikationer med SJ-trafik och pendeltåg. Frekventa avgångar varje dag till och från Uppsala centrum.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Ulrika Klingberg Ekman

Fastighetsmäklare

Ulrika Klingberg Ekman

ulrika.klingberg@maklarhuset.se

0768 VISA NR 0768686070

Marknadsförs av Mäklarhuset Kommersiella
maklarhuset.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Bredgränd 6