Centrum
| Uppsala

Favorit Dela

Bredgränd 6

Moderns citykontor hyresledigt!

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    469 - 1 220 m²

  • Hyra:
Nu finns chansen att driva ditt kontor mitt i city! Ett ljust och modernt kontor med stora öppna ytor för många arbetsplatser samt ett flertal konferens- och samtalsrum. Ett snyggt och rymligt lunchrum med en köksdel i toppskick. Disponibla ytor är från 469 kvm upp till 1 220 kvm. För mer information kontakta ansvarig mäklare. Här arbetar du i en toppmodern miljö med absolut närhet till Uppsala Entré med tåg- och busskommunikation, samt allt vad innerstan har att erbjuda.
  • Total yta

    1220 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 469 1 220

Utförande

Planlösning:

Kontor från 469 kvm upp till 1 220 kvm. Kontoret är modernt med ljus färgsättning och öppet kontorslandskap, flera konferensrum, samtalsrum, två toaletter och ett gemensamt kök- och lunchrum. De presenterade planlösningarna är förslag på hur lokalen kan delas upp men det finns naturligtvis möjlighet till även andra varianter enligt önskemål.


Omgivning

Omgivning/natur:

Mycket centralt beläget kontor i ett av Uppsalas bästa lägen, med ingång från Bredgränd. Fastigheten är belägen mellan Dragarbrunnsgatan och Kungsängsgatan. Närhet till gågatan och promenadstråk längs Fyrisån.

Företag i närheten:

Här finns närhet till all typ av service; gym, restauranger, kommunikationer och shopping. Enkelt att uträtta ärenden på lunchen eller ta en AW med kollegorna.

Kommunikationer:

• Centralt i Uppsala, endast ett stenkast från Uppsalas centralstation. • Från Stockholm är det enkelt att pendla, med bil tar det cirka 40 minuter • Bra kommunikationer med SJ-trafik och pendeltåg. Frekventa avgångar varje dag till och från Uppsala centrum.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Ulrika Klingberg Ekman

Fastighetsmäklare

Ulrika Klingberg Ekman

ulrika.klingberg@maklarhuset.se

0768 VISA NR 0768686070

Marknadsförs av Mäklarhuset Kommersiella
Strandbodgatan 10
75323 UPPSALA
maklarhuset.se
Bredgränd 6