Skriv ut

Skapa PDF

Stortorget 6-8

lund

Kontorslokal mitt i hjärtat av Lund.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 273 m²
Karta

Information

Beskrivning

Mitt i centrala Lund och gångavstånd till centralen finns nu en kontorslokal om 273 kvadratmeter i en fastighet från tidigt 1900 tal. Lokalen ligger på fjärde våningen och har en fin utsikt mot Stortorget.

Utförande

Våningsplan

4

Planlösning

Lokalens planlösning är rumsindelad med varierande storlek på rummen och ett pentry med plats för 8-10 personer.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 273

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger längs stadens shoppingstråk, mer centralt än så här kan det knappast bli. Detta centrala läge bjuder på en trivsam stadsmiljö men även idylliska miljöer med närheten till bland annat domkyrkan och Lundagård.

Parkeringsmöjligheter/garage

Ett begränsat antal betal parkeringsplatser finns på Kattesund, andra parkerings alternativ som exempelvis Mårtenstorget och parkeringshuset Färgaren ligger i nära anslutning till fastigheten. I centrum finns även flera bra parkeringsmöjligheter både utomhus och i parkeringshus.

Närservice

I fastighetens närområde finns ett stort utbud av kommersiell service som bland annat flera restauranger, caféer och butiker. I nära anslutning finns även Lunds saluhall där fina råvaror erbjuds samt ett brett utbud av lunchrestauranger. Annan service såsom gym, bank, hotell och post finns inom kort gångavstång från fastigheten.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen vid Stortorget, som ligger ett kvarter från Botulfsplatsen, vilken utgör knutpunkten för Lunds stadsbusstrafik. En kort promenad bort finns även Lunds centralstation med goda tåg- och regionbuss kommunikationer.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten består av två centralt belägna byggnader på ett av Lunds bästa butiksläge. Stortorget 6 är en röd tegelbyggnad i fyra plan, som innehåller butik- och kontorslokaler samt ett fåtal bostäder. Kontorslokalerna är ljusa med fönster mot både Stortorget och den gröna innergården. Stortorget 8 är en byggnad i 2 1/2 plan, vilken inrymmer butik- och kontorslokaler.

Stortorget 6-8
Sökhjälp