Skriv ut

Skapa PDF

Årstaängsvägen 17

stockholm

Bästa läget i Marievik- nära till allt.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 450 m²
Karta

Information

Beskrivning

Med en fin och representativ huvudentré i fastigheten får man ett trevligt första intryck. Kontoret på 450 kvm har många fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. Lokalen har fina ytskikt och en bra takhöjd som skapar en härlig rymd. Det finns lasthiss direkt in i lokalen från fastighetens gemensamma lastkaj.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 450

Omgivning

Omgivning/natur

Marievik ligger längs omtyckta Liljeholmskajen som idag är ett av Stockholms större bostadsområden. Här finns en mix av nationella och internationella företag. Det gröna och livliga området ligger precis intill den härliga strandpromenaden runt Årstaviken. Ett sjönära område där du finner ett brett utbud av närservice så som närlivs, gym, frisör, bank, kemtvätt, restauranger och caféer. Ett par minuters promenad bort ligger Gallerian Liljeholmstorget som erbjuder ca 90 butiker och restauranger. På andra sidan bron ligger Hornstull där Tantolundens gröna naturområden finns. I Hornstull finner du stora utbud av butiker, restauranger, barer och service.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här finns parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad kontakta Apcoa Parking på telefonnummer 08-556 306 70 som ansvarar för hela parkeringslösningen.

Kommunikationer

Marievik ligger precis utanför Stockholms biltullar och med direkt anslutning till Essingeleden samt Södra länken. Vid Liljeholmstorget finns en av Stockholms viktigaste knutpunkter med en bussterminal, tunnelbanestation samt tvärbanan. Två stationer bort med tvärbanan når du även pendeltågssationen Årstaberg. Du tar dig till Stockholm City på endast 10 minuter kommunalt. Vill du komma till Södermalm kan du enkelt ta en promenad eller cykeltur över Årstabron. För dig som vill ta bilen till Marievik finns det gott om parkering både i parkeringshus och markparkering. Det går även bra att ta båten till jobbet då fastigheten ligger ett stenkast från Årstaviken.

Övrig information

Övrigt

Marievik 27 är en kontorsfastighet belägen i Marievik, Liljeholmen. Namnet "Marievik" är från 1930-talet och är en försvenskning av "Maryvik" som var en av fyra egendomar i området. Området utvecklas nu till en levande stadsdel som sammanbinds med innerstaden.

Årstaängsvägen 17
Sökhjälp