Skriv ut

Skapa PDF

Årstaängsvägen 17E

stockholm

Butik/ Showroom/ kontor med panoramafönster.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 266 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till denna butik/ showroom/ kontor på markplan. Lokalen är flexibel och har en öppen planlösning med två kontor och ett konferensrum. De fina och ljusa ytskikten skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. De stora panoramafönsterna ut mot gatan ger ett härligt ljusinsläpp i lokalen. Det finns lasthiss direkt in i lokalen från fastighetens gemensamma lastkaj. Lokalen kan passa dig som bolag som behöver tillfälliga lokaler då avstående från besittningsskydd gäller.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 266

Omgivning

Omgivning/natur

Marievik ligger längs omtyckta Liljeholmskajen som idag är ett av Stockholms större bostadsområden. Här finns en mix av nationella och internationella företag. Det gröna och livliga området ligger precis intill den härliga strandpromenaden runt Årstaviken. Ett sjönära område där du finner ett brett utbud av närservice så som närlivs, gym, frisör, bank, kemtvätt, restauranger och caféer. Ett par minuters promenad bort ligger Gallerian Liljeholmstorget som erbjuder ca 90 butiker och restauranger. På andra sidan bron ligger Hornstull där Tantolundens gröna naturområden finns. I Hornstull finner du stora utbud av butiker, restauranger, barer och service.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här finns parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad kontakta Apcoa Parking på telefonnummer 08-556 306 70 som ansvarar för hela parkeringslösningen.

Kommunikationer

Marievik ligger precis utanför Stockholms biltullar och med direkt anslutning till Essingeleden samt Södra länken. Vid Liljeholmstorget finns en av Stockholms viktigaste knutpunkter med en bussterminal, tunnelbanestation samt tvärbanan. Två stationer bort med tvärbanan når du även pendeltågssationen Årstaberg. Du tar dig till Stockholm City på endast 10 minuter kommunalt. Vill du komma till Södermalm kan du enkelt ta en promenad eller cykeltur över Årstabron. För dig som vill ta bilen till Marievik finns det gott om parkering både i parkeringshus och markparkering. Det går även bra att ta båten till jobbet då fastigheten ligger ett stenkast från Årstaviken.

Övrig information

Övrigt

Marievik 27 är en kontorsfastighet belägen i Marievik, Liljeholmen. Namnet "Marievik" är från 1930-talet och är en försvenskning av "Maryvik" som var en av fyra egendomar i området. Området utvecklas nu till en levande stadsdel som sammanbinds med innerstaden.

Dokument

Årstaängsvägen 17E
Sökhjälp