Skriv ut

Skapa PDF

Hangövägen 25, Östermalm/Värtan

stockholm

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Hyra: 1 700 kr/m²/år
Storlek: 194 - 314 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är ledig nu och hyrs ut på korttidskontrakt, som längst till och med den 2020-05-30.. Möjlighet finns att dela av ytan och enbart hyra kontorsdelen om ca 194 kvm. Se gärna lokalen virituellt via länken nedan. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 194 314 1 700

Ekonomi

Hyra

1 700 kr/m²/år

Omgivning

Närservice

Närmaste granne är Scandic Ariadne – områdets största hotell. Här finns tillgång till service så om konferensrum, övernattning, restaurang och Skybar. På gångavstånd finns dagligvaruhandel med ICA Kvantum runt knuten, här finns även ett antal lunchrestauranger att välja. I takt med ett området utvecklas kommer fler butiker och restauranger att etablera sig här. I närområdet finns även etablerade gym som SATS och Friskis & Svettis.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbana är Gärdets T-banestation med ett promenadavstånd på ca 5 minuter. Under rusningstid går bussar till och från Gärdet med 5-minutersintervaller. Du tar dig även hit sjövägen med båtlinje 80 året runt. Bilpendlare tar sig enkelt till och från nya Värtahamnen via Norra Länken. Bilen parkerar man enklast i garaget där det finns parkeringsplatser att hyra.

Virituell visning av lokalen

Hangövägen 25
Sökhjälp