Skriv ut

Skapa PDF

Hangövägen 25, hus 1 plan 4, Östermalm/Värtan

stockholm

Kontorslokal med sjöutsikt uthyres på kortidskontrakt.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 1 700 kr/m²/år
Storlek: 425 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen som har genomgående trägolv är till största del rumsindelad, med ett fint pentry med en utsikt som vetter mot vattnet Då ett större ombyggnadsprojekt kommer ske i fastigheten skriver vi för närvarande hyresavtal som sträcker sig till 2020-05-31. Lokalen hyrs ut i befintligt skick. Månadskostnaden för denna lokal blir ca 60 208 kr exkl moms.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

4

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 425 1 700

Ekonomi

Hyra

1 700 kr/m²/år

Omgivning

Närservice

Närmaste granne är Scandic Ariadne – områdets största hotell. Här finns tillgång till service så om konferensrum, övernattning, restaurang och Skybar. På gångavstånd finns dagligvaruhandel med ICA Kvantum runt knuten, här finns även ett antal lunchrestauranger att välja. I takt med ett området utvecklas kommer fler butiker och restauranger att etablera sig här. I närområdet finns även etablerade gym som SATS och Friskis & Svettis.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbana är Gärdets T-banestation med ett promenadavstånd på ca 5 minuter. Under rusningstid går bussar till och från Gärdet med 5-minutersintervaller. Du tar dig även hit sjövägen med båtlinje 80 året runt. Bilpendlare tar sig enkelt till och från nya Värtahamnen via Norra Länken. Bilen parkerar man enklast i garaget där det finns parkeringsplatser att hyra.

Hangövägen 25, hus 1 plan 4
Sökhjälp