Skriv ut

Skapa PDF

Varuvägen 1, Center Syd Handelsplats

löddeköpinge

Butikslokal i expanderande E-center inom Handelsplats Center Syd i Löddeköpinge. Nu finns möjlighet att hyra en butikslokal med utmärkt exponering!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 420 - 420 m²
Tillträde: Tillträde enl överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Butikslokal inom expanderande E-center i Löddeköpinge, med 1,2 miljioner besökare årligen. Nu finns möjlighet att hyra en butikslokal med utmärkt exponeringsläge utmed parkering och genomfartsgata. Lokalen har egen entré både från parkering och även entré inne i köpcentrat. Den har en fin utformning med helt öppen yta, samt personalutrymmen och ett mindre lager.

Utförande

Planlösning

Lokalen har en fin utformning med helt öppen yta, samt personalutrymmen och ett mindre lager. Butikens utformning skräddarsys för er verksamhet i samband med kontraktstecknandet.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 420 420

Omgivning

Omgivning/natur

E-center ligger intill Center Syd i Löddeköpinge. Ett varuhus som just nu byggs om och moderniseras och ambitionen är att E-center ska vara ett levande och aktivt handelscenter. Renoveringen förväntas att vara klar sommaren 2019. För den som bor i närheten kommer E-center att vara det naturliga, enkla och effektiva alternativet för att handla, mötas och äta. Fokus ligger på outlet och prisvärda varor. Det finns även ett trevligt restaurang- och matutbud inne i centret. Tack vara det stora utbudet get det ett mycket stort antal besökare varje dag.

Företag i närheten

Enkelt, Effektivt och Ekonomiskt är våra ledord! Detta står i fokus för oss och vi ser till att det genomsyrar allt vi erbjuder. Vi vill att det ska vara enkelt att handla på E-center och det gäller allt från tillgängligheten, vårt breda utbud och att bra priser är vår självklarhet. Hos oss kan du uträtta alla dina ärenden, pausa med god mat efter smak och allt under ett och samma tak. Inom E-center finns flera starka varumärken etablerade – välkommen du också: • Blomsterlandet • Djurmagasinet • Willys • Linnea & Basilika • Peggys Fisk och Delikatess • Stadium Outlet • Swe Outlet • Lekia • Österlens poolcenter • Mollys – frisörer • Katjas restaurang

Parkeringsmöjligheter/garage

Intill byggnadens entréer finns gott om parkeringsplatser.

Närservice

Handelsplats Center Syd är Sydsveriges bäst belägna handelsplats, just intill E6:an i den gyllene triangeln mellan Helsingborg, Lund och Malmö. Handelsplatsen täcker en yta av ca 1 miljon m2 och har nästan 3000 gratis parkeringsplatser, strategisk utspridda på hela området. Här finns närmare 300 företag och verksamheter inom olika branscher. Du finner allt från mindre industri, skola, shopping, valutaväxling, livsmedel, systembolag, B2B, service och tjänsteföretag, restauranger, bilverkstäder, hotell/konferens och laddningsstation för elbilar.

Kommunikationer

Det är lätt att hitta hit och det finns gott om fria parkeringsplatser. Till E-center med buss: Det går bussar mellan E-center och Malmö, Landskrona, Barsebäck och Lund. Busslinjer: Malmö 132, 134 Lund 126, 137+138/134 Landskrona 126

Skyltläge

Butikslokalen har ett mycket gott exponeringsläge utmed parkeringsplats och genomfartsled!

Varuvägen 1
Sökhjälp