Center Syds handelsplats | Löddeköpinge

Favorit Dela

Varuvägen 1

Butikslokal inom expanderande E-center inom Handelsplats Center Syd i Löddeköpinge. Fint läge invid Willys inne i centrat!

Beskrivning

Butikslokal inom expanderande E-center i Löddeköpinge, med 1,2 miljoner besökare årligen. Nu finns möjlighet att hyra en butikslokal med utmärkt exponeringsläge mitt emot Willys lokal, med stora kundströmmar förbi entrén! Den har en fin utformning med helt öppen yta, samt personalutrymmen och ett mindre lager. Lokalen är delbar i två delar, med en minsta yta om ca 200 kvm.
  • Total yta

    458 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 200 458

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Löddeköpinge 14:40

Antal rum:

anpassningsbart

Planlösning:

Lokalen har en fin utformning med helt öppen yta, samt personalutrymmen och ett mindre lager. Lokalen är delbar i två delar, med en minsta yta om ca 200 kvm. Butikens utformning skräddarsys för er verksamhet i samband med kontraktstecknandet.


Omgivning

Omgivning/natur:

E-center ligger intill Center Syd i Löddeköpinge. Ett varuhus som just nu byggs om och moderniseras och ambitionen är att E-center ska vara ett levande och aktivt handelscenter. Renoveringen förväntas att vara klar sommaren 2019. För den som bor i närheten kommer E-center att vara det naturliga, enkla och effektiva alternativet för att handla, mötas och äta. Fokus ligger på outlet och prisvärda varor. Det finns även ett trevligt restaurang- och matutbud inne i centret. Tack vara det stora utbudet get det ett mycket stort antal besökare varje dag.

Företag i närheten:

VÄLKOMMEN TILL E-CENTER! Enkelt, Effektivt och Ekonomiskt är våra ledord! Detta står i fokus för oss och vi ser till att det genomsyrar allt vi erbjuder. Vi vill att det ska vara enkelt att handla på E-center och det gäller allt från tillgängligheten, vårt breda utbud och att bra priser är vår självklarhet. Hos oss kan du uträtta alla dina ärenden, pausa med god mat efter smak och allt under ett och samma tak. Inom E-center finns flera starka varumärken etablerade – välkommen du också: • Blomsterlandet • Djurmagasinet • Willys • Linnea & Basilika • Peggys Fisk och Delikatess • Stadium Outlet • Swe Outlet • Lekia • Österlens poolcenter • Mollys – frisörer • Katjas restaurang

Parkeringsmöjligheter/garage:

Intill byggnadens entréer finns gott om parkeringsplatser!

Närservice:

Handelsplats Center Syd är Sydsveriges bäst belägna handelsplats, just intill E6:an i den gyllene triangeln mellan Helsingborg, Lund och Malmö. Handelsplatsen täcker en yta av ca 1 miljon m2 och har nästan 3000 gratis parkeringsplatser, strategisk utspridda på hela området. Här finns närmare 300 företag och verksamheter inom olika branscher. Du finner allt från mindre industri, skola, shopping, valutaväxling, livsmedel, systembolag, B2B, service och tjänsteföretag, restauranger, bilverkstäder, hotell/konferens och laddningsstation för elbilar.

Kommunikationer:

Det är lätt att hitta hit och det finns gott om fria parkeringsplatser. Till E-center med buss: Det går bussar mellan E-center och Malmö, Landskrona, Barsebäck och Lund. Busslinjer: Malmö 132, 134 Lund 126, 137+138/134 Landskrona 126

Skyltläge:

Fint skyltläge alldeles intill entrén till Willys.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

PA

Property Consulting Nordic AB

info@propertycn.se

0735 VISA NR 0735-144475

0708 VISA NR 0708-930705

Marknadsförs av Property Consulting Nordic AB

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Varuvägen 1