Skeppsgatan 19

Västra hamnen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

11 - 20 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell/Coworking

Kontor i världsklass - välj att tillhöra ett World Trade Center!

World Trade Center på Skeppsgatan ligger strategiskt i Västra Hamnen, precis i kanten av centrala Malmö City. Här kan du hyra allt från coworking och kontorshotell till hela våningsplan. Vi erbjuder en unik mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. Det finns också möjlighet att nyttja våra andra World Trade Center-kontor de dagar du vill ha kundmöte på annan ort eller bara byta arbetsmiljö! Utnyttja mötesrum, konferenslokaler och vår bemannade reception. Delta i skräddarsydda utbildningar, frukostseminarier och nätverkande lokalt och globalt. Oavsett vad ni har för behov erbjuder vi er alla möjligheter. Och det smarta är att ni själva väljer vilka ni vill använda efterhand som ni växer. Dessutom har vi ett alldeles nytt toppmodernt gym på entréplan som du kan nyttja mycket förmånligt! KONTOR/KONTORSHOTELL Ljusa och trevliga lokaler med service och faciliteter i världsklass. Kontor ca 17 kvm (ca 3 personer), hyra ca 10 900 kr exkl. moms/månaden. I lokalhyran ingår bl a även nyttjande av vårt coworking kontor med tillhörande kostnadsfria mötesrum. Här får det mindre kontoret tillgång till en dynamisk storkontorsmiljö där företag kommer samman och spontana möten uppstår, vare sig det rör sig om ett trevligt samtal över en kopp kaffe eller en givande affärskontakt. Här finns även möjlighet att nyttja en arbetsplats i vårt coworking kontor som ligger i direkt anslutning. Prisexempel: 1 900 kr/mån exkl. moms/person. World Trade Center i Lund, Malmö eller Helsingborg? Varför bara välja ett när du kan välja alla tre! Oberoende vilket av våra tre kontorshotell i Lund, Malmö eller Helsingborg som blir din hemmabas, finns det alltid tillgång en arbetsplats och mötesrum i de andra orternas coworkingmiljöer inkluderat i hyran. Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 11 20

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Renoveringsår:

2017

Våningsplan:

3 av 6

Omgivning

Företag i närheten:

Förutom Västra Hamnens övriga World Trade Centers i området som är fyllda med flertalet företag från många olika branscher, ligger denna fastigheten bara på minuters promenadavstånd från Malmö Live, Tingsrätten och Saluhallen, liksom Ribersborg fina grönområden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

På Skeppsgatan erbjuder vi olika parkeringsmöjligheter både utomhus eller inomhus.

Närservice:

I husets entréplan finns populära och nyrenoverade restaurang Variation. Här finns även ett nytt och fullt utrustat gym på ca 200 kvm och även en större padel-anläggning. I din omedelbara närhet finns ett stort utbud av både restauranger och caféer, ICA Maxi, apotek, frisör, hotell, bank m.m.

Kommunikationer

Neptunigatan har blivit den nya huvudgatan för kollektivtrafiken till och från Västra Hamnen. Linje 2, 7 och 8 stannar var femte minut precis runt hörnan från World Trade Center på Skeppsgatan – bara två hållplatser från Malmö Centralstation. Med bil når du Västra Hamnen via Neptunigatan, Mariedalsvägen, Limhamnsvägen eller Hans Michelsensgatan vid Klaffbron. Nya Neptunigatan skapar ytterligare en cykelbana som gör cykelpendlingen smidig. Den som inte har egen cykel kan hyra en Malmö by Bike-cykel vid stationen och parkera den i närheten av World Trade Center på Skeppsgatan. Behöver du bil finns det även tillgång till bilpool och parkering i närområdet.
Skeppsgatan 19

Om World Trade Center

Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå. Midroc Property Development äger och utvecklar World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg.

World Trade Center

Jungmansgatan 12

211 11 Malmö

www.wtcmalmolundhelsingborg.se

Fler annonser från World Trade Center