Skriv ut

Skapa PDF

Vegagatan 3, Sundbyberg

sundbyberg

Nyrenoverad lokal, butik kombinerat med café överlåtes. Låg hyra!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Övrigt
Storlek: 100 m²
Tillträde: Efter överenskommelse
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Renoveringsår

2018

Planlösning

Nyrenoverad butikslokal med låg hyra, gratis parkeringsplats, stora skyltfönster och bra affärsläge överlåtes! Många användningsområden. Enklare café utan matlagning, all form av butiksförsäljning, galleri/butik, salong/klinik dock ej frisör, försäljning av bröd/kakor/choklad/smoothies take away, blomsterbutik, kontor/showroom ni väljer! Idag används lokalen främst som secondhand butik med liten cafédel samt konor. Här rör sig människor från tidig morgon till sen kväll. Mycket bra exponering via skyltfönstren mot gatan! Lokalen är väldisponerad och har bra planlösning där alla kvadratmeter utnyttjas effektivt. Direkt vid entrén möts du av en härlig rymd med en takhöjd om minst 3 m i en öppen yta med en kassadisk samt två kyldiskar och ett mindre pentry med kylskåp. Även plats för butiksdel samt några sittplatser. Den är ljus med genomgående fönster och en balkongdörr som vetter mot en lugn innergård med möjlighet för några sittplatser sommartid. Lokalen fortsätter vidare inåt till ytterligare öppen yta samt ett kontor/mötesrum som är avdelat med glaspartier utöver finns ett separat pentry som även det är nytt. Lokalen är smakfullt renoverad med nya golv, nymålade väggar, helt nytt pentry med diskmaskin, spis/ugn samt kyl och frys 2018. Ny armatur AVO Spotlights med LED belysning. Ny kassadisk, 2 kylmontrar, köksbänkar i butiksdelen till ett värde av 150 000kr. I anslutning till baksidan finns möjlighet till i och urlastning samt en parkeringsplats ingår precis vid grinden. Larm och internet finns till lokalen Hyra: ca 15 000 kr/mån inkl. värme och fastighetsskatt El och internet eget abonnemang Hyreskontraktet överlåtes Pris: 300 000kr då ingår all caféinredning. Tillträde omgående efter överenskommelse Vänligen kontakta mäklaren för mer information samt bokning av visning.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 100

Omgivning

Omgivning/natur

Sundbyberg är Sveriges mest växande stad och en av 6 stadskärnor i stockholmsområdet och knutpunkt för pendeltrafik för nordvästra Stockholm.

Parkeringsmöjligheter/garage

Enkelt att parkera längs med gatorna enligt Sundbybergs tariff

Närservice

Centrala Sundbyberg har ett brett utbud av service som täcker in de flesta behov. I närområdet ligger gott om butiker inom olika segment. I Signalfabriken finns trevliga restauranger, inrednings- och modebutiker, hotell och bibliotek.

Kommunikationer

Sundbyberg är en knutpunkt för Stockholms kollektivtrafik. Tunnelbana, pendeltåg, bussar, flygbussar och spårvagn trafikerar stationen dygnet runt. Sundbyberg är även lättillgängligt med bil.

Övrig information

Övrigt

Ingen form av matlagning passar samt ej salong!

Vegagatan 3
Sökhjälp