Skriv ut

Skapa PDF

Storgatan 43, Umeå

umeå

Vi har nu möjlighet att erbjuda er en central och fin lokal passande som restaurang.

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 288 - 288 m²
Karta

Information

Beskrivning

Med centralt och bra läge i hörnet V Esplanaden/Storgatan har vi nu möjlighet att erbjuda er en ljus och fin yta som nyligen nyttjats som restaurang. Lokalen disponerar stora öppna ytor med härligt ljusinsläpp, fina ytskikt och kök. Nuvarande möblering möjliggör upp till ca 80 sittplatser. Här finns även kapprum, toaletter och personalytor. Lokalen kan tas över som den är men anpassas annars efter era behov och önskningar. Lokalen har ett mycket trevligt och centralt läge med närhet till stadens puls samt älven och strandpromenaden. Välkommen att kontakta oss vid fler frågor.

Planlösning

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 288 288

Omgivning

Omgivning/natur

I närliggande omgivning finns alla bekvämligheter som centrala umeå kan erbjuda i form av restauranger och handel. Strandpromenaden och vackra Umeälven finns inom kort promenadavstånd samt de centrala stadsdelarna. I samma fastighet finns ett gym, flertalet kontor samt frisör. 100% Förnyelsebar el.

Närservice

I absolut närhet finns all tänkbar service i form av handel, restauranger, gym samt bra parkeringsmöjligheter.

Kommunikationer

Utmärkt cityläge med närhet till Vasaplan där alla stadsbussar passerar och ca 5 minuters promenad till centrala tågstationen samt busstationen dit alla regionbussar kommer. Med bil tar det endast 5-10 minuter att ta sig till Umeå flygplats.

Övrig information

Övrigt

Gångavstånd till all service i centrala Umeå såsom butiker, restauranger, hotell och andra serviceinrättningar. Ett stenkast från lokalen ligger Umeälven med dess gångstråk och parker. Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft. Miljöcertifikat. Flera av våra fastigheter är certifierade enligt märkningarna GreenBuilding, Miljöbyggnad och BREEAM.

Dokument

Storgatan 43
Sökhjälp