Fleminggatan 48

Kungsholmen , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

391 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Härligt ljusinsläpp högst upp i huset

Stor och fin kontorslokal med härligt ljusinsläpp högst upp i huset.
Kungsholmens mest centrala läge med all service du kan tänkas behöva en hisstur ned i Västermalmsgallerian. Vakant from sep 2022.I denna knutpunkt har du också tillgång till tunnelbanans gröna och blå linje via Fridhemsplan samt bussar in och ut från City.

Ytor

  • Total yta:

    391 m2

Utförande

Byggår:

1975

Renoveringsår:

2003

Våningsplan:

6 av 6

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Stadsdelen växer stadigt med flera nybyggda områden, såsom Lilla Essingen och Västra Kungsholmen. Ett stenkast från fastigheten finns grönområden som Norr Mälarstrand, Hornsbergs strand och Rålambshovsparken.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage i huset.

Närservice:

Området präglas av bostäder och kontor, men är även känt för sina många restauranger och caféer.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Fridhemsplans tunnelbanestation, där både grön och blå linje passerar. I området finns bra gång- och cykelvägar och ett flertal busshållplatser, inklusive den för flygbussarna.
Fleminggatan 48

Om AMF Fastigheter AB

Vi är ett av Sveriges största fastighetsbolag med kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Vi vågar tänka nytt och skapar platser där människor vill vara. Tillsammans med hyresgäster, kommuner, grannar och andra samarbetspartners skapar vi platser där människor vill vara. Genom att utveckla arbetsplatser, handel, hotell, kultur samt service och andra upplevelser skapar vi ett stadsliv som bidrar till stadens attraktionskraft och människors välmående. Vi är lika måna om vad som finns i husen som vad som sker mellan dem. Vi är ett helägt dotterbolag till pensionsbolaget AMF med uppdrag att bidra till en långsiktig och stabil avkastning till AMFs fyra miljoner pensionssparare.

AMF Fastigheter AB

Regeringsgatan 59

113 88 STOCKHOLM

www.amffastigheter.se

Fler annonser från AMF Fastigheter AB