Fleminggatan 48

Kungsholmen , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

391 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Härligt ljusinsläpp högst upp i huset

Stor och fin kontorslokal med härligt ljusinsläpp högst upp i huset.
Kungsholmens mest centrala läge med all service du kan tänkas behöva en hisstur ned i Västermalmsgallerian. Vakant from sep 2022.I denna knutpunkt har du också tillgång till tunnelbanans gröna och blå linje via Fridhemsplan samt bussar in och ut från City.

Ytor

  • Total yta:

    391 m2

Utförande

Byggår:

1975

Renoveringsår:

2003

Våningsplan:

6 av 6

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Stadsdelen växer stadigt med flera nybyggda områden, såsom Lilla Essingen och Västra Kungsholmen. Ett stenkast från fastigheten finns grönområden som Norr Mälarstrand, Hornsbergs strand och Rålambshovsparken.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage i huset.

Närservice:

Området präglas av bostäder och kontor, men är även känt för sina många restauranger och caféer.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Fridhemsplans tunnelbanestation, där både grön och blå linje passerar. I området finns bra gång- och cykelvägar och ett flertal busshållplatser, inklusive den för flygbussarna.
Fleminggatan 48

Om AMF Fastigheter AB

AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med ca 40 kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Vi är ett helägt dotterbolag till pensionsbolaget AMF, med uppdraget att bidra till en stabil avkastning för AMF:s sparare. Vi utvecklar och förvaltar kontor och handelsfastigheter, och arbetar aktivt för en levande och attraktiv stad. Vår vision är att skapa stadsrum där människor vill vara. Ett av våra ledord är medskapande. Att lyssna, vara nyfiken och förstå andras drivkrafter ger insikter och energi i vår vardag. För oss handlar det inte om hus utan om människor. Därför har varje fastighet ett eget driftsteam som dagligen finns på plats för ett nära samarbete med dig som hyresgäst.

AMF Fastigheter AB

Regeringsgatan 59

113 88 STOCKHOLM

www.amffastigheter.se

Fler annonser från AMF Fastigheter AB