Skriv ut

Skapa PDF

Fakturavägen 3

järfälla

Lager med egen markport.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 290 m²
Karta

Information

Beskrivning

Detta lager om 290 kvm har en öppen planlösning med ett inbyggt kontor. Ljusinsläppet i lokalen skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. Med egen markport till lagret blir in- och utleveranser lätt att hantera. Parkering finns i direkt anslutning till lagerlokalen.

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 290

Omgivning

Omgivning/natur

Denna yta är för dig som vill vara mitt i ett industriområde samt i ett strategiskt läge av norra Stockholm. Industriområdet har ett utbud av lunchrestauranger, bensinstationer och mindre affärsverksamheter. Du har även Barkarby med dess handelsplats samt Jakobsbergs centrum inom några kilometers avstånd.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din biträdande förvaltare.

Kommunikationer

Veddesta industriområdet ligger alldeles intill E18 vilket gör det mycket lättåtkomligt med bil. Och restiden till Stockholms Central är knappa 20 minuter. Gällande parkeringsmöjligheterna har vi tänkt till både för dig och din kund och platser finns i direkt anslutning till fastigheten. Vill du ta dig kommunalt till området är det att åka buss från bussanknytningarna vid de närmsta pendeltågsstationerna i Barkarby och Jakobsberg. Även bussförbindelse till Vällingby är nära, där anknytning till gröna linjens tunnelbana finns.

Övrig information

Övrigt

En fastighet som var först med att höra tonerna från Rhapsody in Rock. Här repade Robert Wells inför sin första turné. Byggnaden inrymmer både kontor och lager som nås från markplan. Gården är asfalterad och inhägnad.

Fakturavägen 3
Sökhjälp