Alvik | Bromma

Favorit Dela

Gustavslundsvägen 12

Välkommen till en genomgående, trevlig hörnlokal på plan 3 med fönster i tre väderstreck, redo att anpassas efter era önskemål.

Beskrivning

Nu finns möjligheten att skapa ert nya kontor med genomgående hög kvalitet. Lokalen som finns tillgänglig är 466 kvm och ligger på plan 3. Har man sitt kontor på Alviks Torg så har man närhet till de mesta. Här finns bageri, restauranger och caféer där du hittar hemlagad husmanskost, vedugnsbakad pizza, gourmetmat, en perfekt espresso eller en snabb ostburgare. För den som vill träna finns ett stort utbud av olika träningsformer runt Alviks torg. Här finns flera gym, padel, tennis, squash. Alviks Torg är ett välutvecklat kommunikationsnav med tunnelbana, tvärbana, spårvagn och bussar. Välkommen på visning!
  • Total yta

    466 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nätdomaren 3

Byggår:

1996

Våningsplan:

3


Omgivning

Omgivning/natur:

Attraktivt läge vid Mälaren med närhet till sköna promenadstråk och friluftsområden.

Närservice:

På Alviks Torg finns bageri, restauranger och caféer där du hittar hemlagad husmanskost, vedugnsbakad pizza, gourmetmat, en perfekt espresso eller snabb ostburgare. För den som vill röra på sig finns flera träningsanläggningar, gym och tennishall.

Kommunikationer:

Alviks Torg är ett välutvecklat kommunikationsnav och du når City på 12 minuter med tunnelbanans gröna linje - med bil på cirka 10 minuter. Hit kommer du också med buss, Nockebybanan eller Tvärbanan. Påfarten till E4:an ligger ett stenkast bort, på andra sidan Tranebergsbron och du kommer snabbt till Bromma med flygbussar från Alviks Torg. Väljer du att ta bilen finns det gott om parkeringsplatser i området och garage finns i huset.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Theodor Jarnhammar

Theodor Jarnhammar

theodor.jarnhammar@eu.jll.com

070 VISA NR 070 340 77 50

Marknadsförs av JLL
jllsweden.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Gustavslundsvägen 12

Om JLL

JLL erbjuder kvalificerad rådgivning med inriktning på fastighetstjänster. Vi verkar för att skapa och leverera värde till våra kunder, ägare och medarbetare i en komplex värld som ständigt förändras. Med närmare 80 000 medarbetare och 300 kontor i över 80 länder tillgodoser vi lokala, regionala och globala fastighetsbehov. Vi tillsätter team av experter som med insikt och framåtblick, pålitlig analys och relevant marknadskunskap levererar integrerade tjänster. Vi attraherar och utvecklar de bästa och mest mångfacetterade medarbetarna i vår bransch och utmanar dem att bygga långsiktiga relationer med kunderna. JLL är noterat på New York-börsen. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom kapitalmarknad, transaktioner, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering.

Fler annonser från denna annonsör