Skriv ut

Skapa PDF

Gustavslundsvägen 12, Alvik

bromma

Välkommen till Alviks Torg! Här finns en genomgående, trevlig hörnlokal med fönster i tre väderstreck redo att anpassas efter era önskemål.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 466 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjligheten att skapa ert nya kontor med genomgående hög kvalitet. Lokalen som finns tillgänglig är 466 kvm och ligger på plan 3. Har man sitt kontor på Alviks Torg så har man nära till de mesta. Här finns bageri, restauranger och caféer där du hittar hemlagad husmanskost, vedugnsbakad pizza, gourmetmat, en perfekt espresso eller en snabb ostburgare. För den som vill träna finns ett stort utbud av olika träningsformer runt Alviks torg. Här finns flera gym, padel, tennis, squash. Alviks Torg är ett välutvecklat kommunikationsnav med tunnelbana, tvärbana, spårvagn och bussar. Välkommen till visning!

Planlösning

Utförande

Byggår

1996

Våningsplan

3

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 466

Omgivning

Omgivning/natur

Attraktivt läge vid Mälaren med närhet till sköna promenadstråk och friluftsområden.

Närservice

På Alviks Torg finns bageri, restauranger och caféer där du hittar hemlagad husmanskost, vedugnsbakad pizza, gourmetmat, en perfekt espresso eller snabb ostburgare. För den som vill röra på sig finns flera träningsanläggningar, gym och tennishall.

Kommunikationer

Alviks Torg är ett välutvecklat kommunikationsnav och du når City på 12 minuter med tunnelbanans gröna linje - med bil på cirka 10 minuter. Hit kommer du också med buss, Nockebybanan eller Tvärbanan. Påfarten till E4:an ligger ett stenkast bort, på andra sidan Tranebergsbron och du kommer snabbt till Bromma med flygbussar från Alviks Torg. Väljer du att ta bilen finns det gott om parkeringsplatser i området och garage finns i huset.

Dokument

Gustavslundsvägen 12
Sökhjälp