Skriv ut

Skapa PDF

Östra Hamngatan 26, Nordstan

göteborg

Modern kontorslokal om 1081 kvm med entré direkt från Östra Hamngatan och tillgång till härlig takterrass.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 081 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds möjligheten att hyra en modern och representativ kontorslokal om 1081 kvm. Entré direkt från Östra Hamngatan och tillgång till härlig takterrass. Fastighetens fasader och kontorsentréer är nyrenoverade med hög klass. Konstruktionen i fastigheten skapar stor flexibilitet vilket ger hyresgästen möjlighet att anpassa lokalen till egen verksamhet, oavsett om det är cellkontor eller öppna arbetslandskap.

Planlösning

Utförande

Byggår

1973

Våningsplan

3

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 081

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten vänder sig dels mot Östra Hamngatan med närhet till Gustav Adolfs torg, och dels mot Nordstan med kontorsentréer från Götgatan och Köpmansgatan. I direkt anslutning ligger Nordstan som är ett av Sveriges ledande affärscentrum med cirka 30 miljoner människor passerar årligen. Här finns möjlighet att etablera er verksamhet mitt i city, med närhet till ett rikt utbud av butiker, restauranger, caféer och annan service.

Närservice

Som hyresgäst hos Hufvudstaden erbjuds ni en hög servicenivå genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd från våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Kommunikationer

Med verksamhet i den här fastigheten har du närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericson terminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.

Övrig information

Övrigt

Byggnaden ritades av arkitekt Sven Brolid och uppfördes för Länssparbanken under åren 1971 till 1973, det vill säga under samma period som övriga Nordstan. Under uppförandet kallades byggnaden objekt 4 i projektet, och därför kallas fastigheten numera i dagligt tal ”Fyran”. Under de senaste åren har omfattande renoveringar genomförts vilket innebär att fastigheten har nya fasader och nya moderna kontorsentréer. I fastigheten finns drygt 11 000 kvadratmeter kontorslokaler och lika mycket butikslokaler. Bland kontorshyresgästerna i huset kan nämnas Grant Thornton och Andra AP-fonden.

Östra Hamngatan 26
Sökhjälp