Skriv ut

Skapa PDF

Solhusgatan 13, Kallebäck

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 580 - 580 m²
Karta

Information

Beskrivning

Högst upp i den här kontorsbyggnaden på plan 6 är den här lokalen belägen med en vidsträckt utsikt över centrala Göteborg. Lokalen har smakfullt renoverade ytor och för den som önskar ytterligare yta finns det ledigt i byggnaden. Planlösningen är modern med plats för flera öppna kontorslandskap i kombination med konferensrum i olika storlekar. Dessutom finns det en trevlig terrass i anslutning till kontorsytan. Entré och planlösning kan utformas enligt egna önskemål och behov. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Utförande

Våningsplan

6

Planlösning

Blandad öppen/konferensrum.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 580 580

Omgivning

Omgivning/natur

Naturskönt läge med bekväm närhet till Delsjöns faciliteter.

Närservice

I anslutning till fastigheten finns två lunchrestauranger.

Kommunikationer

Härifrån finns goda bussförbindelser till Göteborg, Härryda och Borås. Expressbussarna tar dig till Korsvägen på ca 10 minuter.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Solhusgatan 13
Sökhjälp