Skriv ut

Skapa PDF

Industrivägen 59, Sävedalen

sävedalen

Modern lagerlokal i Sävedalen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell, Lager/Logistik
Storlek: 710 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Modern lagerlokal med entresol från 2013. Fastigheten är inhägnad och håller därför en högre säkerhet. Ytan är fördelas enligt följande: ca 500 kvm höglager, ca 100 kvm entresol, ca 100 kvm låglager/kontor. Takhöjden 6,5 m. Byggnaden färdigställdes år 2013 och är belägen i Sävedalens industriområde med närhet till köpcentret Allum och centrala Göteborg. Kontakta oss för mer information.

Planlösning

Utförande

Byggår

2013

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 710

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Sävenäs Industriområde med närhet till Allum köpcenter i Partille med ICA Maxi , Systembolag, Apotek samt flera butiker. Endast 5 minuter till Göteborgs centrum.

Närservice

Nära till Sävedalens centrum med service, lunchrestauranger och caféer. Nära även till Partille Centrum och Allum med all önskvärd service. I området finns flera lunchrestauranger, varav en är belägen i fastigheten.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E20. Buss 58 tar dig till Göteborgs centralstation på 17 minuter. Hållplatsen ligger 8 minuters promenad från fastigheten. Det finns gratis parkeringar i anslutning till fastigheten.

Länkar

Industrivägen 59
Sökhjälp