Skriv ut

Skapa PDF

Stenvretsgatan 2, Stenvretens industriområde

enköping

Lager/logistiklokal om 3200 kvm bredvid E18 i Enköping med möjlighet till snabbt tillträde.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 3 200 - 3 200 m²
Tillträde: Tillträde enligt ök
Karta

Information

Beskrivning

I Stenvreten, i nära anslutning till E18, ligger denna lager/logistikslokal, med invändig takhöjd från 4,5 m upp till 7 m, och 8 lastportar/lasthus som leder rakt in i lokalen. Ytorna är lämpliga inte minst för 3:e parts logistik, men även lättare industri och liknande är fullt möjligt. Förutom den 3000 kvm stora lagerhallen, finns också personalutrymmen i form av lunchmatsal med pentry, omklädningsrum, WC och duschar samt kontor. Detta är ett utmärkt tillfälle att tillträda en lager/logistikyta i ett mycket bra läge endast ca 45 min från Stockholm.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Lokalen består huvudsakligen av en lagerdel med 4,5 m i takhöjd innanför lastportarna, samt en höglagerdel med en takhöjd på 7 m. Lagerytorna nås via åtta lastportar med utvändiga lasthus. Inne i lagerytorna finns i dagsläget även två mindre ytor som avgränsats med väggar, varav en används som serviceyta, den andra som lagerkontor.

Teknisk information

Takhöjd

7 m

Lokalen kan nås via

Enköping är Uppsala läns näst största tätort och ligger mellan Stockholm och Västerås. Staden är strategiskt placerad som ett nav i Mälarregionen och nås på cirka 20-30 minuter från såväl Stockholm som Västerås.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 3 200 3 200

Omgivning

Företag i närheten

Stenvretens Norra industriområde ligger i Enköpings norra delar, nära påfarten till E18. Områdets präglas av företagande i form av lager/logistik och industri och här finns bl.a. DHL, ASG, Chiquita, YIT, bilprovning, bildemontering, sågverk, samt Enköpings garnison.

Parkeringsmöjligheter/garage

P-platser för hyresgäster och besöksparkering finns att tillgå i direkt anslutning till fastigheten. På den stora gårdsplanen finns uppställningsplats för lastbilar och gods.

Närservice

I närområdet finns ett flertal yrkesbutiker inom bl.a. bygg- och anläggning, yrkeskläder, fordonsindustrin, ett flertal lunchrestauranger samt bensinstation. Från Stenvreten är det inte mer än ett par kilometer till Enköpings centrum, med all tänkbar service.

Kommunikationer

Kommunikationsplattformen för fastigheten är mycket god, helt i enlighet med Enköpings slogan ”Sveriges närmaste stad”: Bil: E18 går i öst-västlig riktning genom Enköping och passerar precis intill fastigheten. Likaså gör även riksväg 55, mellan bl.a. Uppsala (E4) och Strängnäs (E20). Dessutom startar riksväg 70 i Enköping och leder vidare norrut till Dalarna. Tåg: På 15 minuter tar man sig till Västerås, Stockholm 40 min, Uppsala 45 min, Sala 50 min, Eskilstuna 60 min, samt till Örebro på 70 min. Förbindelserna är bra med täta avgångar. Flyg: Västerås internationella flygplats ligger 20 minuters bilfärd från Enköping och även Arlanda flygplats ligger nära, med en restid på en timme med flygbuss.

Skyltläge

Fastigheten har perfekt skyltläge mot E18 där 27 000 fordon passerar varje dygn.

Vägbeskrivning

Från E18 tar man av på Stockholmsvägen söderut, vid trafikplats Annelund. Efter ca 1 000 meter tar man av till höger, in på Barkan gatan som leder in till Stenvretens Norra industriområde. Efter ca 300 meter svänger vägen till vänster och byter namn till Stenvretsgatan, där fastigheten är belägen.

Övrig information

Övrigt

Tillträdande hyresgäst har möjlighet att ta över befintlig inredning som tex. pallställage. Företag verksamma inom 3:dje parts logistik är särskilt intressanta då förutsättningar för framtida uppdrag kan diskuteras.

Stenvretsgatan 2
Sökhjälp