HISINGS KÄRRA

Favorit Dela

Tagenevägen 21

Lager och butikslokal i bästa skyltläge ut mot E6.

Beskrivning

Lokal som passar för lager eller butiksverksamhet. Takhöjden är 6 meter i delar av lokalen, 7 meter i vissa delar. Lokalen har tre markportar samt en lastbrygga.
  • Total yta

    4700 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Tagene 10-15 minuters bilväg från Göteborgs centrum. I området finns bland annat handel, logistik/lagerverksamhet och verkstäder.

Närservice:

Bäckebol Center med över 25 butiker och IKEA på promenadavstånd ligger på andra sidan E6. Gott om lunchrestauranger i området.

Kommunikationer:

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6. Till Göteborgs centrum tar det cirka 10 minuter med bil. Busshållplats vid fastigheten, busslinje 46 trafikerar området.


Övrig information

Övrigt:

Blandfastighet i bästa skyltläge utmed E6.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Lisette Wik

Lisette Wik

lisette.wik@castellum.se

+463 VISA NR +46317066512

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Tagenevägen 21

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör