Umestan Företagspark
| Umeå

Favorit Dela

Umestan Företagspark

Nu finns möjlighet att hyra ett helt hus på Umestan Företagspark. Ca 800 kvm fördelat på två plan med parkeringar i direkt anslutning till lokalen.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    800 m²

  • Hyra:
Nu finns möjlighet att hyra ett helt hus på Umestan Företagspark. Ca 800 kvm fördelat på två plan. Lokalen ligger i hjärtat av Umestan Företagspark med mycket rymd och spatiösa ytor. Här finns möjlighet att hyra hela eller delar av huset. Idag är lokalen indelad i öppna landskap och ett antal kontor. Men möjlighet att anpassa lokalen efter just ert företags behov och önskemål finns. Parkeringar finns i direkt anslutning till huset. Port finns för den som har behov av exempelvis lager. Umestan ligger ca 10 minuters gångväg från Umeå centrum med naturen inpå knuten. På Umestan finns två restauranger och ett nyöppnat gym. Konferensmöjligheterna är goda då vi har ett flertal konferensrum och en relax på området där man kan hyra lokaler. För mer information kontakta vår kundansvarige: Emma Zackrisson 070-643 25 22 emma@umestan.se
  • Total yta

    800 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stadsliden 3:10

Antal rum:

anpassningsbart

Planlösning:

Lokalen ligger i hjärtat av Umestan Företagspark med mycket rymd och spatiösa ytor. Här finns möjlighet att hyra hela eller delar av huset. Idag är lokalen indelad i öppna landskap och ett antal kontor. Men möjlighet att anpassa lokalen efter just ert företags behov och önskemål finns.


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Lokalen nås med bil, lokaltrafik och cykel.

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

I direkt anslutning till Umestan Företagspark ligger I20-skogen med rekreations och motionsspår.

Företag i närheten:

Då lokalen ligger på Umestan Företagspark så finns det gott om företag i närheten. På parken sitter idag runt 120 företag av olika storlekar.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering med eller utan motorvärmare samt parkeringsplats för elbil finns att hyra. Dessutom kan man parkera på betalparkering om man så önskar.

Närservice:

På parken finns två restauranger och på en 10 minuters promenad är man mitt i Umeå centrum.

Kommunikationer:

Parken trafikeras av kollektivtrafiken.

Skyltläge:

Möjlighet till skyltning finns.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

EZ

kundansvarig

Emma Zackrisson

emma@lerstenen.se

090- VISA NR 090-71 80 04

070- VISA NR 070-643 25 22

Marknadsförs av Lerstenen Fastighets AB
Storg. 28
90321 Umeå
lerstenen.se
Umestan Företagspark