Skriv ut

Skapa PDF

Umestan Företagspark, Umestan Företagspark

umeå

Nu finns möjlighet att hyra ett helt hus på Umestan Företagspark. Ca 800 kvm fördelat på två plan med parkeringar i direkt anslutning till lokalen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 800 m²
Tillträde: 2020-01-01
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra ett helt hus på Umestan Företagspark. Ca 800 kvm fördelat på två plan. Lokalen ligger i hjärtat av Umestan Företagspark med mycket rymd och spatiösa ytor. Här finns möjlighet att hyra hela eller delar av huset. Idag är lokalen indelad i öppna landskap och ett antal kontor. Men möjlighet att anpassa lokalen efter just ert företags behov och önskemål finns. Parkeringar finns i direkt anslutning till huset. Port finns för den som har behov av exempelvis lager. Umestan ligger ca 10 minuters gångväg från Umeå centrum med naturen inpå knuten. På Umestan finns två restauranger och ett nyöppnat gym. Konferensmöjligheterna är goda då vi har ett flertal konferensrum och en relax på området där man kan hyra lokaler. För mer information kontakta vår kundansvarige: Emma Zackrisson 070-643 25 22 emma@umestan.se.

Utförande

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Lokalen ligger i hjärtat av Umestan Företagspark med mycket rymd och spatiösa ytor. Här finns möjlighet att hyra hela eller delar av huset. Idag är lokalen indelad i öppna landskap och ett antal kontor. Men möjlighet att anpassa lokalen efter just ert företags behov och önskemål finns.

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Lokalen nås med bil, lokaltrafik och cykel.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 800

Omgivning

Omgivning/natur

I direkt anslutning till Umestan Företagspark ligger I20-skogen med rekreations och motionsspår.

Företag i närheten

Då lokalen ligger på Umestan Företagspark så finns det gott om företag i närheten. På parken sitter idag runt 120 företag av olika storlekar.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering med eller utan motorvärmare samt parkeringsplats för elbil finns att hyra. Dessutom kan man parkera på betalparkering om man så önskar.

Närservice

På parken finns två restauranger och på en 10 minuters promenad är man mitt i Umeå centrum.

Kommunikationer

Parken trafikeras av kollektivtrafiken.

Skyltläge

Möjlighet till skyltning finns.

Dokument

Länkar

Umestan Företagspark
Sökhjälp