Skriv ut

Skapa PDF

Artillerigatan 26, Östermalm

stockholm

Belägen mitt på attraktiva Östermalm finns nu en lokal med stor potential.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 318 - 318 m²
Karta

Information

Beskrivning

Belägen mitt på attraktiva Östermalm finns nu en lokal med stor potential. Lokalen ligger i bottenvåningen med entré från gatan och passar utmärkt för det företag som söker en lokal med karaktär.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Dagens planlösning är blandad med flertalet rum lämpade för kontorsverksamhet eller showroom. Lokalen har egen entré från gatan och ett fristående rum med fönster ut mot Artillerigatan. Taklanterniner ger ett fint ljusinsläpp i mitten av lokalen. Flera rum saknar dock dagsljus.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 318 318

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalens tilltalande adress ligger på en lugn gata men samtidigt mycket centralt på Östermalm intill Armémuseum och Hedvig Eleonora kyrka. Vackra grönområden såsom Humlegården och Kungsträdgården ligger inom ett promenadavstånd på drygt 10 minuter.

Närservice

I området finns bästa tänkbara service med ett stort utbud av trevliga restauranger och butiker. Sturegallerian med flertalet butiker nås genom en promenad på mindre än 10 minuter. Östermalmstorg med den anrika Östermalms Saluhall erbjuder allt inom gastronomi.

Kommunikationer

Det finns mycket bra kommunikationer intill fastigheten. Närmaste nedgång till T-bana Östermalmstorg, som trafikeras av röda linjen, ligger endast några få minuter bort. Från Nybroplan går spårvagn 7 mot Djurgården Waldemarsudde samt mot T-centralen. Ett flertal bussar går i området och från Nybroplan går även båttrafik.

Artillerigatan 26
Sökhjälp