Entré till lokal
Lokalen
Lokalen
Lokalen
Köksdel
Verkstad
Wc med dusch
Entré till lokalen.

City | Stockholm

Favorit Dela

Luntmakargatan 76

Mitt i city ligger denna lokal om ca 150 kvm med egen ingång från gatan med säkerhetsdörr. Lokalen har delvis generös takhöjd om 2.80 m.

Beskrivning

Mitt i city ligger denna lokal om ca 150 kvm med egen ingång från gatan med säkerhetsdörr. Lokalen har delvis en generös takhöjd om 2.80 m. Den större delen av lokalen har en öppen del och innanför den öppna delen finns 2 st mindre rum samt en nödutgång. Ny ventilation med från- och tilluft är installerad. Fräscht omklädningsrum med dusch och wc finns. PLANLÖSNING Entré från gatan. Trappa och ramp ner till lokalen. Nedanför trappen ligger omklädningsrummet med dusch och wc. Man kommer rakt in i den välkomnande höga öppna delen med köket. Ena väggen är här en vacker välvd tegelvägg. Bakom den öppna delen finns 2 st mindre rum. Ytterligare en wc finns vid ingången. KOMMUNIKATIONER Ca 150 m från T-bana Rådmansgatan, uppgång Handelshögskolan. NÄRSERVICE All tänkbar service så som cafeér, restauranger och affärer i området.
  • Total yta

    150 m2


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Susanne Askvall

Susanne Askvall

susanne.askvall@bjurfors.se

070- VISA NR 070-976 91 06

070- VISA NR 070-976 91 06

Marknadsförs av Bjurfors Näringsliv
bjurforsnaringsliv.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Luntmakargatan 76

Om Bjurfors Näringsliv

Bjurfors Näringsliv, en del av Bjurforskoncernen, har erfarenhet av den kommersiella fastighetsmarknaden sedan 1989. Vi har stor erfarenhet inom förmedling av bostad-, kontor- och industrifastigheter samt ombildning av hyresrätter till bostadsrätter. I Stockholm hjälper vi även lokalsökande företag att hitta nya lokaler likväl som fastighetsägare att hitta rätt hyresgäster. Ska du sälja din nuvarande hyreslokal? Vi har stor efterfrågan på alla typer av lokaler, främst på citynära butikslokaler. Tillsammans med en stark och bred marknadsföring och vårt aktiva spekulantregister håller vi oss ständigt aktuella och synliga. Välkommen att vända dig till oss på Bjurfors som erbjuder tjänster inom det mesta vad gäller lokaler och fastigheter.

Fler annonser från denna annonsör