Skriv ut

Skapa PDF

Grusåsvägen 12, Norremark

växjö

Möjlighet att hyra lokal i ett av Växjös populäraste industri och handelsområde. Flexibla ytor 195-780 kvm för industri, kontor, lager och handel.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad, Kontor, Kontorshotell, Lager/Logistik, Övrigt
Pris: lämnas vid intresse
Hyra: lämnas vid intresse
Storlek: 95 - 1 960 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra lokal i nybyggd fastighet i toppskick på bästa läge i Norremark. Varje enskild lokal är ca 195 kvm i två plan (95+100 kvm). Lokalerna ligger i bredd och kan därför enkelt kombineras utan mellanväggar för större ytbehov. Vi hyr ut verksamhetsyta och kontor separat om så önskas. Nedre plan består av en verksamhetsyta på ca 95 kvm som är försedd med vattenburen golvvärme, golvbrunn, oljeavskiljare, generös takhöjd på ca 5 m, vikport på 4,5x4 m. Det övre planet på ca 100 kvm lämpar sig väl som kontorsdel och personalutrymme och anpassas efter hyresgästens behov. Till varje lokal finns två p-platser utanför porten och på fastigheten finns möjlighet att hyra fler vid behov. Lokalerna passar utmärkt för hantverksfirmor såsom snickare, rörmokare, elektriker som är i behov av verkstadsutrymme och lagerytor, showroom och/eller kontor. Andra vanliga verksamheter i motsvarande lokaler är bilverkstad, lätt industri, e-handel och service. Byggnaden färdigställdes i januari så fastigheten och lokalerna är i nyskick. Geografiskt sett ligger området perfekt med ca 10 min till centrala Växjö och direkt anslutning till Sandsbroleden.

Planlösning

Utförande

Byggår

2018

Våningsplan

1 av 2

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Entréplan är ca 95 kvm, med ca 5 m takhöjd öppen planlösning ca 6 m bred och 15 m djup med möjlighet att placera wc, kontor och pentry. Den höga takhöjden ger också möjlighet att bygga loft om behovet finns. Övre plan är ca 100 kvm, med ca 3 m i takhöjd också med öppen planlösning och förberett för kontor, personalutrymme, kundmottagning eller utvidgat lager och förvaringsyta. Lokalerna är flexibla och går att kombinera för att skapa optimala ytor exempel: Genom att kombinera två lokaler i djupet möjliggör man genomkörning med bil. Genom att kombinera två lokaler i bredd får man tillgång till två portar och en stor öppen yta på ca 190 kvm.

Teknisk information

Takhöjd

5 m

Uppvärmning

Golvburen Fjärrvärme på entreplan, Radiatorer på övre plan.

Lokalen kan nås via

Fastigheten ligger intill Padelcenter och Nordic wellness. Nåbar via Grusåsvägen.

Ventilation

FTX

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 100 400
Industri/Verkstad 95 780
Lager/Logistik 95 780

Ekonomi

Pris

lämnas vid intresse

Hyra

lämnas vid intresse

Omgivning

Företag i närheten

Mio, Systembolaget, Nordicwellness, Padelcenter, Coop, MCdonalds m.m.

Parkeringsmöjligheter/garage

Till varje lokal finns två p-platser utanför porten och på fastigheten finns möjlighet att hyra fler vid behov.

Närservice

Restaruanger, Gym, Nordic Wellness, Coop, OKQ8, skola, Miljöstation.

Kommunikationer

Buss

Skyltläge

På fasad mot Grusåsvägen samt över port.

Vägbeskrivning

Norremarks handelsområde, bra bussförbindelse, 3 km norr om Växjö, mittemot padelcenter och i närheten av Systembolaget och Apoteket, i anslutning till väg 23.

Dokument

Länkar

Grusåsvägen 12
Sökhjälp