Norremark | Växjö

Favorit Dela

Grusåsvägen 12

Möjlighet att hyra lokal i ett av Växjös populäraste industri och handelsområde. Flexibla ytor 195-780 kvm för industri, kontor, lager och handel.

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra lokal i nybyggd fastighet i toppskick på bästa läge i Norremark. Varje enskild lokal är ca 195 kvm i två plan (95+100 kvm). Lokalerna ligger i bredd och kan därför enkelt kombineras utan mellanväggar för större ytbehov. Vi hyr ut verksamhetsyta och kontor separat om så önskas. Nedre plan består av en verksamhetsyta på ca 95 kvm som är försedd med vattenburen golvvärme, golvbrunn, oljeavskiljare, generös takhöjd på ca 5 m, vikport på 4,5x4 m. Det övre planet på ca 100 kvm lämpar sig väl som kontorsdel och personalutrymme och anpassas efter hyresgästens behov. Till varje lokal finns två p-platser utanför porten och på fastigheten finns möjlighet att hyra fler vid behov. Lokalerna passar utmärkt för hantverksfirmor såsom snickare, rörmokare, elektriker som är i behov av verkstadsutrymme och lagerytor, showroom och/eller kontor. Andra vanliga verksamheter i motsvarande lokaler är bilverkstad, lätt industri, e-handel och service. Byggnaden färdigställdes i januari så fastigheten och lokalerna är i nyskick. Geografiskt sett ligger området perfekt med ca 10 min till centrala Växjö och direkt anslutning till Sandsbroleden.
  • Total yta

    200 m2


Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

lämnas vid intresse


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Grusåsen 6

Byggår:

2018

Våningsplan:

1 av 2

Antal rum:

anpassningsbart

Planlösning:

Entréplan är ca 95 kvm, med ca 5 m takhöjd öppen planlösning ca 6 m bred och 15 m djup med möjlighet att placera wc, kontor och pentry. Den höga takhöjden ger också möjlighet att bygga loft om behovet finns. Övre plan är ca 100 kvm, med ca 3 m i takhöjd också med öppen planlösning och förberett för kontor, personalutrymme, kundmottagning eller utvidgat lager och förvaringsyta. Lokalerna är flexibla och går att kombinera för att skapa optimala ytor exempel: Genom att kombinera två lokaler i djupet möjliggör man genomkörning med bil. Genom att kombinera två lokaler i bredd får man tillgång till två portar och en stor öppen yta på ca 190 kvm.


Teknisk information

Takhöjd:

5 m

Uppvärmning:

Golvburen Fjärrvärme på entreplan, Radiatorer på övre plan.

Lokalen kan nås via:

Fastigheten ligger intill Padelcenter och Nordic wellness. Nåbar via Grusåsvägen.

Ventilation:

FTX


Omgivning

Företag i närheten:

Mio, Systembolaget, Nordicwellness, Padelcenter, Coop, MCdonalds m.m.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Till varje lokal finns två p-platser utanför porten och på fastigheten finns möjlighet att hyra fler vid behov.

Närservice:

Restaruanger, Gym, Nordic Wellness, Coop, OKQ8, skola, Miljöstation.

Kommunikationer:

Buss

Skyltläge:

På fasad mot Grusåsvägen samt över port.

Vägbeskrivning:

Norremarks handelsområde, bra bussförbindelse, 3 km norr om Växjö, mittemot padelcenter och i närheten av Systembolaget och Apoteket, i anslutning till väg 23.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

KG

Karl-Johan Grem

karl-johan.grem@poep.se

0767 VISA NR 0767871200

Marknadsförs av P&E Fastighetspartner AB
poefastighetspartner.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Grusåsvägen 12