Öppet, ljust och 5,65 m takhöjd
Överblick från entresolplanet
Väldisponerad yta för kontor /butik/showroom
Stora glaspartier mot Evenemangsgatan
Hörnläge med glasad fasad och god exponering
Takhöjd om hela 5,65 m och installationer under golv ger goda förutsättningar för olika koncept
Egen entré från Evenemangsgatan
Plats för möte / arbetsplatser på entresolplan
Entresolplanet skapar värdefull yta
Effektiv planlösning och öppen yta
Smakfullt pentry i lokalens bakre del
Stilren wc
I lokalens bakre delar under entresolplanet ryms pentry, förvaring och wc
Fasadbild Uarda 7 från Evenemangsgatan
Fasad mot Evenemangsgatan
Liv och rörelse längs Evenemangsgatan
Mall of Scandinavia
Lounge i fastighetens entré mot Dalvägen
Fastighetens entré från Evenemangsgatan 17
Allmänna ytor i fastighetens entré
Mat och dryck på närliggande Le Velo
Planritning_109 kvm
Karta med kommunikationer för Arenastaden

Arenastaden | Solna

Favorit Dela

Evenemangsgatan 17

109 smakfulla kvm för butik/kontor med imponerande rymd, takhöjd om 5,65 m, stora glaspartier mot gatan och perfekt läge i Arenastaden 1 min från MoS.

Beskrivning

I expansiva Arenastaden finns möjlighet att etablera butik, kontor eller showroom i en yteffektiv lokal om ca 109 kvm. Lokalen har en imponerande rymd med takhöjd om hela 5,65 m och erbjuder en öppen yta med perfekt skyltläge och stora glaspartier mot Evenemangsgatan. Ytskikten i lokalen är genomgående smakfulla och påkostade. Via en handsvetsad smidestrappa i lokalens bakre del når man ett entresolplan om ca 23 kvm som ger en avskild yta för möten eller arbetsplatser. Under entresolvåningen återfinns ett stilrent pentry, förvaring i form av platsbyggda skåp, yta för ytterligare arbetsplatser samt förråd/städ och wc. Lokalen har ett perfekt läge mot välbesökta Evenemangsgatan där ett flertal större företag har sina kontor och många människor har sina arbetsplatser. På en minut till fots når man Mall of Scandinavia med sitt stora utbud av shopping och service. Lokalen är tillgänglig från 1/10 2019. Ingen överlåtelseavgift utgår. OBS! ej aktuellt med verksamheter inom mat & dryck.
  • Total yta

    109 m2


Utförande

Planlösning:

Lokalen fördelas på en öppen yta med generös takhöjd om hela 5,65 m. I lokalens bakkant finns effektiv förvaring i form av pentry, platsbyggda skåp, städ/förråd samt wc. På entresolplan finns plats för kontor eller möte.


Omgivning

Omgivning/natur:

I Arenastaden växer en av norra Europas modernaste stadsdelar fram, ett helt nytt område som sjuder av liv från morgon till kväll. Genom att väva samman goda kommunikationer, moderna och flexibla kontor, bostäder, shopping, hotellupplevelser, sport och musikevenemang skapas en stadsdel utöver det vanliga.

Närservice:

Arenastaden har lockat många stora företag med sitt goda kommunikationsläge och ett stort utbud av service. Bland de företag som etablerat sig i Arenastaden finns Vattenfall, SEB, Sodexo, ICA, Svenska Spel, Telia och Siemens. Här finns nationalarenan Friends Arena samt nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia med ca 210 butiker, restauranger, livsmedelsbutiker, gym, apotek mm samt en stor IMAX biograf. Utöver det ligger Arenastaden nära såväl Hagaparken som Råstasjön för fina naturupplevelser.

Kommunikationer:

Arenastaden är mycket lättillgängligt oavsett färdmedel. Tåg: Pendeltågstationen ligger ett fåtal minuters promenad bort och resan till Stockholm City tar 7 minuter. Med citybanan når man Odenplan på bara 3 minuter. Tvärbanan går från Arenastaden och Solna station hela vägen till Sickla udde. Buss: Här finns också ett tiotal busslinjer. 505X (Solna C-Ulriksdals station), 70 (Odenplan-Universitetet), 156 (Ulvsunda industriområde-Danderyds sjukhus), 176/177 (Mörby Station-Ekerö), 509 (Brommaplan-Danderyds sjukhus), 515 (Odenplan-Sundbybergs station). 15 min från Solna C till Bromma flygplats och 13 min till Odenplan med buss 515 Tunnelbana: T-Solna Centrum når man på 9 minuter till fots. 2025 ska Arenastaden få en egen tunnelbanestation på sträckningen Odenplan - Hagastaden - Arenastaden. Uppgång planeras i direkt anslutning till fastigheten på Dalvägen. Bil/flyg: Området är även lättillgängligt med bil med direkt närhet till både E4 och E18. Man tar sig enkelt till såväl Bromma som Arlanda flygplats. Elbussar via BRA trafikerar Arenastaden-Bromma var tjugonde minut på vardagar.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Ulrica Sjölund

Uthyrare

Ulrica Sjölund

ulrica.sjolund@nordicpm.se

070- VISA NR 070-6568014

Marknadsförs av Nordic PM AB
nordicpm.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Evenemangsgatan 17

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör